“Kimse cesaret edemezken ben Kocatepe’ye çıkıyordum”

“Kimse cesaret edemezken ben Kocatepe’ye çıkıyordum”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Büyük Taarruz’un yüzüncü yılı kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar’a geldi. Sarıgül, “22 yıl önce hiçbir siyasetçi gelmeye cesaret edemezken biz 20 bin arkadaşımızla Kocatepe’ye çıktık” dedi

Genel Başkan Sarıgül’ü TDP Afyonkarahisar il Başkanı Kadir Uysal ve çevre illerden gelen il başkanları çok sayıda partili Kocatepe Beldesi girişinde karşıladı. Genel Başkan Sarıgül ilk olarak Kocatepe Beldesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın dertlerini dinleyen Sarıgül TDP’nin ekonomik sorunları çözecek formülleri anlattı.
“22 YIL ÖNCE 20 BİN KİŞİYLE KOCATEPE’YE ÇIKTIK”
Cuma namazını beldede kılan Sarıgül ve parti üyeleri Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’ye çıktı. Kocatepe de açıklamalar da bulunan TDP Genel Başkanı Sarıgül, “Dün Malazgirt’teydim. Bu günde Kocatepe’deyim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları 100 yıl önce bu tepeden istiklal ışığını yakarak Anadolu’dan düşmanı kovdu. Şanlı tarihimiz dillere destan Alpaslan’da bizim Fatih’te bizim bu memleket bizim. Hepsine sahip çıkalım. Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olmaktan onu ve gurur duyuyoruz.100 sene önce bu noktada Atalarımızın yaşadığı heyecanı aynı ruhla bu günde yaşıyoruz. Yarın da yaşamaya devam edeceğiz. Atatürk’ümüze söz veriyoruz. Bırakmış olduğun cumhuriyeti her zaman koruyacağız. Atam sen rahat ol evlatların her zaman nöbette. 22 yıl önce hiçbir siyasetçi gelmeye cesaret edemezken biz 20 bin arkadaşımızla Kocatepe’ye çıktık.” ifadelerini kullandı.
TDP AFYON SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
Daha sonra TDP lideri Sarıgül Afyonkarahisar-İstanbul yolu üzerinde Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal tarafından kurulan Türkiye Değişim Partisi seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Sarıgül:, “İl Başkanımız Kadir Uysal ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de ender görülecek bir seçim koordinasyon merkezi hizmete hazırladılar. Günde 100 bin araç geçiyor. Çare arayanların merkezi olacak burası tüm partililerimizi seçim koordinasyon merkezimize bekliyorum. Partimize ve ülkemize hayırlı olsun. ”diye konuştu.
“LİDERİMİZİN ZİYARETİ ONURLANDIRDI BİZİ”
Ziyaretleri değerlendiren TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, 2Genel Başkanımız şehrimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Yüzlerce partilimizle Liderimizi karşıladık esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Esnafımızın dertlerini dinledik. Çözüm yollarını sunduk. Akabinde seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Etkinliklere katılan tüm partililere teşekkür ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM