Afyonspor, evindeki ilk maça hazırlanıyor

Afyonspor, evindeki ilk maça hazırlanıyor

Ligin 2. hafta maçında ilk kez taraftarı önünde sahaya çıkacak olan Hes İlaç Afyonspor Bursaspor mücadelesinin hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 2. haftasında ilk kez seyircisinin önünde maça çıkacak. Bursaspor’a karşı oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Hes İlaç Afyonspor Kocatepe Spor Kompleksi’nde çalışmalarını sürdürecek.
Afyonspor, Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde ligin 2. hafta maçında taraftarı önünde ağırlayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarında günü tek çalışma ile tamamladı. Nazilli Belediyespor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu ancak daha üretken olmaları gerektiğini belirten Koray Palaz, “Yeni kurduğumuz bir kadro ve uyum süreci ile oyun anlayışımızın yerleşmesi için zamana ihtiyacımız var. Genç ve mücadeleci bir takım inşa ettik. Birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça oyuncularımızın temposunun yukarıya çıkacağının farkındayız. Deplasmanda da iyi bir mücadele ortaya koyduk. Erken gol de bulduk ancak savunmada yaptığımız hata sonrasında kalemizde golü gördük. Maçın özellikle ikinci yarısında daha üretken bir oyun ortaya koyabilsek kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puanla ayrıldık. Deplasmandan puanla dönmek önemli ama sezona iyi başlamak daha da önemli. Biz iyi yoldayız ve daha iyi olacağız. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmaya taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Evimizde oynayacağımız Bursaspor maçında da taraftarlarımızın tribünleri doldurarak bize güç katacağına inanıyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM