“Zafer kutlaması mı AK Parti mitingi mi anlayamadık”

“Zafer kutlaması mı AK Parti mitingi mi anlayamadık”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Haftası kutlamalarının AK Parti mitingine dönüştürülüp, milli şuurdan
uzaklaşılarak siyasi çıkarlara hizmet edildiğini iddia etti. Mısırlıoğlu, “Zafer Haftası kutlamaları milli şuurdan uzaklaşılarak,
siyasi çıkarlar göz önünde bulundurularak organize edilmiştir. Zafer kutlaması mı AK Parti mitingi mi anlayamadık” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, milletin parasıyla partili Cumhurbaşkanı’nın ve AKP’nin reklamları yapıldığını ileri sürdü.
“AFYON’A BİR FABRİKA AÇILIŞI DUYDUNUZ MU?”
Büyük Taarruz ruhuna aykırı tutumların ortaya çıktığını ifade eden Mısırlıoğlu, “Bu tutumlar Büyük Taarruz ruhuna aykırı tutumlardır, milli değerlerimize saygısızlıktır. Daha önce açılışı yapılan yerlere yeniden açılış yapılmıştır. Herhalde bu yerleri seçimlere kadar birkaç kez daha açarlar. Afyonkarahisar’da bir tane fabrika açılışı duydunuz mu?” ifadelerini kullandı.
“KAMU ARAÇLARI
AKP TEŞKİLATINA HİZMET ETTİ”
Zafer Haftası kutlamaları boyunca Cumhurbaşkanı ve partisinin reklamlarının yapıldığını belirten Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın kurtuluşu mu yoksa AK Parti’nin gidiş sinyalleri mi anlayamadık. Kutlamalar boyunca bir çırpınış sezdik. AK Parti reklamlarına binlerce lira harcanıp her yer parti bayrakları ve Erdoğan posterleri ile kaplandı. Büyük Taarruz ve Zafer Haftası ruhundan uzak, AK Parti mitingine benzer kutlamalara şahit olduk. Kamu kurumlarının araçlarından resmi plakaları sökülerek sivil plakalar takıldı. Kamu araçlarını Cumhurbaşkanının Afyon programında kullandılar ancak resmi plakaları gizleme ihtiyacı duydular. Çünkü kamuya yani millete ait olan araçlar sanki su yakıyormuşçasına AKP teşkilatına hizmet etti.” dedi.
“BU TUTUMLAR AK PARTİ’NİN GİDİŞİNİN AYAK SESLERİDİR”
Yeniden milli ruhun kazanılıp milletin çıkarlarının korunması gerektiğini dile getiren Mısırlıoğlu, “Bu tutumlar AK Parti’nin gidişinin ayak sesleridir. Ekonomiden sağlığa, tarımdan üretime kadar pek çok alanda kan ağlayan vatandaşın ilgisini çekme yarışıdır. Bunlar milleti kazanmak için türetilmiş ucuz yöntemlerdir. Neyse ki Aziz Türk Milleti Milli Şuur’dan hala uzaklaşmamış, değerlerine sahip çıkmaktadır. Gencinden yaşlısına, sağlıklısından engellisine kadar Kocatepe’ye yürüyen, ellerinden şanlı Türk Bayrağı’nı düşürmeyen aziz Türk Milleti’nin sandıkta son sözü söyleyeceğinden eminim.” ifadelerine yer verdi.
“KAMU ÇALIŞANLARI ZORUNLU TUTULDU CEBREN DİNLEYİCİ TOPLADI”
Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Kamuda çalışanlara Erdoğan’ın Afyonkarahisar programına katılma emri verilmiştir. Kamu da çalışıyorsan siyasi görüşün ne olursa olsun partili Cumhurbaşkanı’nın sözde açılış ama gerçekte miting programına katılman şart. Çünkü yöneticiler, kamuda çalışanlara katılımın zorunlu olduğuna dair kâğıtlar imzalatmış. Program sırasında da yoklama alınacakmış. Bunları duyunca; ‘AK Parti alanları böyle doldurmaya çalışıyorsa sandıkları nasıl doldurmaya çalışır?’ diye düşünmeye başladık. Cebren dinleyici toplayan AKP’nin seçim kaygısını anlamış olduk.”
“BİZLER BU VATANI KURTARANLARA VEFA BORÇLUYUZ”
İl Başkanı Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kutlama törenlerinde Kadir Mısıroğlu’ndan alıntı yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i eleştirdi.
Mısırlıoğlu; “Büyük Zafer’in kazanıldığı topraklarda zaferi kazananlardan değil, “Keşke Yunan Kazansaydı” diyenlerden övgüyle bahsedilmesini kabullenemiyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Başkan Zeybek’in ya tarih bilmediğini ya da konuşma metnini hazırlayanlara gözü kapalı güvendiği için törenden önce bir kez bile okumadığını düşünüyorum. Üçüncü ihtimali değil dile getirmek, düşünemiyorum bile.” dedi.
Mısırlıoğlu, Anıtkaya Şehitliği’nde düzenlenen törende köy muhtarının konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığını hatırlatarak, “Sayın başkan büyük bir gaflete düşmüş ve Afyonkarahisar’ı değil, Yunan’ı temsil eder gibi konuşmuştur. Anıtkaya köy muhtarı kadar tarih bilmediğini ortaya koymuştur. Bizler bu vatanı kurtaranlara vefa borçluyuz. Başkan Zeybek’e soruyorum; sevmeseniz de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duymanız gerekmez mi? Yoksa siz de mi keşke yunan kazansaydı diyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM