İki sergi bir arada

İki sergi bir arada

AKÜ’nün ev sahipliğinde “Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Sergisi” ile “Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Yıl Afiş Sergisi” olmak üzere 2022 yılının son sergisi açıldı. Sergi 30 Aralık Cuma akşamına kadar ziyarete açık tutulacak

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 6-30 Aralık 2022 tarihleri arasında Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Belediyesi destekleriyle gerçekleştirilecek “Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Sergisi” ile “Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Yıl Afiş Sergisi”nin açılışı dün akşam M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda yapıldı. Açılışa; Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Şuhut MYO’dan Öğretim Görevlisi Mehmet Akif Ağtaş, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldılar.
Açılışta “Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Sergisi” ile “Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Yıl Afiş Sergisi” hakkında Şuhut MYO’dan Öğretim Görevlisi Mehmet Akif Ağtaş katılımcılara bilgi verdi. İlk sergi projesinin “Büyük Taarruzun 100. Yılı Ulusal Afiş Yarışması Sergisi” olduğunu belirten Ağtaş, “Bu projemiz yarışma olarak başlamıştı. AKÜ, Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Belediyesi işbirliğinde yapıldı. Ulusal bir yarışmaydı. Online olarak üniversiteden hocalarımızdan oluşan jüri tarafından seçim yapıldı. 27 farklı şehirden toplam 132 ayrı eser yarıştı. Dört afiş ödüle layık görüldü, 42 eserde sergilenmeye değer bulundu. İlki 26 Ağustos 2022 tarihinde Şuhut’ta sergilendi. Şimdi de Büyük Zaferin 100. Yılı kapsamındaki son etkinlik olarak M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda sergileniyor. Aynı zamanda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) 30’ncu yıldönümü olduğu için Şuhut MYO Reklamcılık Bölümü öğrencileri, öğretim görevlileriyle birlikte hazırladığımız ile 12 afişlik “Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Yıl Afiş Sergisi”nin açılışını yapıyoruz.” dedi.
Sergiye verdiği destek nedeniyle Vali Yardımcısı Mehmet Keklik tarafından Şuhut Kaymakamı Harin Reşit Han’a teşekkür plaketi verildi. Protokol üyeleri tarafından serginin gezilmesiyle açılış programı tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM