Dr. Ersan Özgür, 2. Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

Dr. Ersan Özgür, 2. Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak’ı ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
“ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZLA İSTİŞARE İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”
2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana esnafımızla birlikte birçok projeye imza attık. İstişare ile sanayimizin eksiklerini, esnafımızın istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Sanayimiz ve esnafımız için çalışıyoruz, çalışmayada devam edeceğiz.Biz tüm projelerimizi esnafımızla birlikte hayata geçerdiğimiz gibi, gerek Sivil Toplum Örgütleri gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde hareket ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımız en güzel hizmeti hak ediyorlar. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti, teşekkür ediyorum.” dedi.
“ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZ
EL EMEĞİ VE ALIN TERİ İLE ÜLKEMİZİN KALKINMASINA
KATKI SAĞLIYORLAR”
Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Özgür, Başkan Koçak’a nazik kabulü için teşekkür ederek, “Tabiri caizse sanayi sitemiz Afyonkarahisarımızın kalbi konumunda. Esnaf ve sanatkârlarımızel emeği ve alın teriile gerek ülkemizin gerekse de Afyonkarahisar’ın kalkınmasına katkı sağlıyorlar. Bunun yanı sıra esnaf ve sanatkârlarımızın özveri ile yaşatmaya çalıştıkları meslekler gelecek kuşaklara kaybolmadan aktarılmaya devam ediyor. Esnaf ve sanatkârlarımızın yanlarında birer kişiyi istihdam ettiklerini düşünsek dahi istihdama sağladıkları katkıda göz ardı edilemez. Nazik kabulünüz için size ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerinize teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlarımıza işlerinde bol kazançlar dilerim.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM