Eroğlu, İmamoğluna verilen cezayı yorumladı; “Bu işte bir bit yeniği var”

Eroğlu, İmamoğluna verilen cezayı yorumladı; “Bu işte bir bit yeniği var”

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında mahkûmiyet
ve siyasi yasak kararının henüz kesinleşmediğini söyledi. Eroğlu, “Bizimde İSKİ Genel Müdürü olduğumuz zamanda gitmediğimiz Ağır Ceza Mahkemesi kalmadı. Ama biz kalkıpta bana ceza verildi diye neredeyse birileriyle kucaklaşmadık. Bu işte bir bit yeniği var” dedi

 

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Bakşanı Ekrem İmamoğlu hakkında mahkûmiyet ve siyasi yasak kararıyla sonuçlanan davaya yönelik görüşünü açıkladı.
Veysel Eroğlu, Türk yargısının bağımsız olduğunu ifade etti. Mahkûmiyet kararının henüz kesinleşmediğinin altını çizen Eroğlu, “Mahkeme kararı henüz kesinleşmemiştir. Sırada istinaf ve yargıtay süreci vardır. Kesinleşen bir şey henüz yoktur. Bizimde İSKİ Genel Müdürü olduğumuz zamanda gitmediğimiz Ağır Ceza Mahkemesi kalmadı. Ama biz kalkıpta bana ceza verildi diye neredeyse birileriyle kucaklaşmadık. Bu işte bir bit yeniği var. Ceza kararı kesinleşmiş değil. Bunun toplantısını yapıp sevinç çığlıkları atmak gerçekten bu işte bir bit yeniği var.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM