Dinar TSO Taytak’ın girişimiyle K türü yetki belgesi kazandı

Dinar TSO Taytak’ın girişimiyle K türü yetki belgesi kazandı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimiyle Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına “K” Türü Yetki Belgesi
kazandırıldı. K türü yetki belgesi imkanından Dazkırı, Başmakçı, Evciler ilçelerindeki vatandaşlarda yaralanacaklar

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına “K” Türü Yetki Belgesi kazandırdı.
“GENEL MÜDÜRLE KONUYU GÖRÜŞTÜM”
Kasım ayında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı ziyaretleri sırasında bölgelerinde “K” türü yetki belgesi talebinde bulunmuşlardı. Taytak, kendisine iletilen talebin ardından Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü ile görüşmeler sağlayarak “ K “ Türü Yetki Belgesini Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına kazandırdı. Konu hakkında açıklama yapan Taytak şunları kaydetti: “Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Meclisimizde ziyaretleri sırasında K Türü Yetki Belgesi almak için başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımızın il merkezine gitmek zorunda kaldıklarından bahsettiler. Kendilerinin başvuruları mevcuttu. Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’la görüşme sağlayarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettim. Sağ olsun Genel Müdürümüz konuyla yakından ilgilenerek, dün bize müjdeli haberi ilettiler. İnşallah 2023 yılında Dinar İlçemizden verilecektir. Bu sayede Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerimizdeki vatandaşlarımızda bundan faydalanacaktır. Ben Dinar, Dazkırı Başmakçı, Evciler ilçelerimize hayırlı olsun diyorum. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, yine vatandaşlarımızın bir sorununa çözüm bulmayı bana nasip ettiği için.”
“GAYRETLERİMİZ VEKİLİMİZİN DESTEĞİYLE SONUÇ BULDU”
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şahsı ve yönetim kurulu adına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti. Özcan şunları kaydetti: “K belgelerinin odamızdan verilmesi konusunda bizlere destek olan ve bu konuda yardımlarını esirgemeyen Sayın Millet Vekilimiz Mehmet Taytak’a, yönetim kurulunun ve bölgemiz adına teşekkür ederim. Bölgemiz kamyon ve minibüsçü esnaflarımızın sayısının fazlalığı ve belgelerini almak için uzak il merkezine giderek zaman kaybetmeleri ve uzun uğraşları üyelerimiz tarafından dile getirilmiş olup bu konuda çalışmalara başlamıştık, gayretlerimiz ve milletvekilimizin destekleri sonucu odamızda belgelerimiz verilecek olup Dinar, Dazkırı, Başmakçı Evciler ilçelerimize hayırlı olmasını dilerim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM