Gençlik ve gönüllülük bir arada, “Sen de gönül ver”

Gençlik ve gönüllülük bir arada, “Sen de gönül ver”

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet vermeleri için gönüllülük faaliyetlerinde bulunuyor. Afyonkarahisar’da da gönüllülük faaliyetlerine katlım yoğun bir şekilde devam ediyor

 

Gönüllü genç ve vatandaşlar; bilgisini, emeğini ve zamanını başkalarıyla paylaşarak gonulluyuzbiz.gov.tr yayınlanan gönüllü ilanları takip ediyor. Gönüllü olan gençler; ihtiyaç sahibi çocukların derslerine yardımcı oluyor, sokakları temiz tutuyor, hastaları ve yaşlıları ziyaret ediyor, engellilerin önündeki engelleri kaldırıyor ve bunun gibi yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabiliyor.
AKÜ VE AFSÜ ÖĞRENCİLERİNDEN YOĞUN İLGİ
Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri birden fazla gönüllülük faaliyetine katılıyor. Son zamanlarda gittikçe artan gönüllü sayısı ile birlikte faaliyetlere de katılım artmaya devam ediyor.
gonulluyuzbiz.gov.tr üzerinden giriş yapıktan sonra, sitede sağ üst köşede yer alan giriş yap sekmesine basılarak e-devlet üzerinden kayıt yapmakla bireyler gönüllü olarak işe başlıyor. Profili düzenle bölümüne geçiş yapıldıktan sonra şahsi bilgiler doldurularak özellikle Afyonkarahisar’da yaşıyorsanız, ili Afyonkarahisar’ı seçmeniz gerekiyor.
GÖNÜLLÜLÜK FAALİYETLERİNE NASIL KATILABİLİRSİNİZ?
Sitede yer alan keşfet bölümünden konumu Afyonkarahisar yaptıktan sonra arama sekmesinde çıkan birden fazla gönüllülük faaliyetlerinden gönüllü olmak istediğiniz faaliyeti seçerek gönüllü ol butonu ile gönüllü olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM