NG Hotels 2023’e muhteşem konserlerle merhaba dedi

NG Hotels 2023’e muhteşem konserlerle merhaba dedi

Öykü Gürman NG Afyon’da, Cenk Eren NG Sapanca ve NG Enjoy’da, müzik ziyafeti yaşattı

 

NG Hotels, 2023’e konfor ve eğlencenin buluştuğu bir programla merhaba dedi. Yılbaşı gecesinde Cenk Eren NG Sapanca ve NG Enjoy konuklarına unutulmaz bir gece yaşatırken Öykü Gürman NG Afyon’da müzik rüzgarı estirdi.
NG Hotels, Sapanca ve Afyon’daki otellerinde yılbaşına özel hazırladığı programlarla misafirlerine enfes bir müzik ziyafeti yaşattı. Cenk Eren, hayranları ile NG Sapanca ve NG Enjoy’da yılbaşını coşkuyla karşılarken, Öykü Gürman en sevilen şarkılarını NG Afyon’da seslendirdi.
SAPANCA’DA CENK ERENRÜZGARI
Konuklarına hem müzik hem de lezzet şöleni yaşatan NG Enjoy ve NG Sapanca’da konuklar açık büfe akşam yemeği sonrasında Cenk Eren konseri ile 2023’e merhaba dedi. “Daha çok dostluk, daha çok şefkat, daha çok sağlık ve mutluluk diliyorum” sözleriyle yeni yılı kutlayan Cenk Eren, güçlü yorumuyla konuklara müzik ziyafeti yaşattı.
NG AFYON’DA ÖYKÜ GÜRMAN SAHNEDEYDİ
Öykü Gürman, yılın son gecesinde NG Afyon’un balo salonunda verdiği konser ile dinleyenleri keyifli bir müzikal yolculuğa çıkardı. Konuklar gala yemeği eşliğinde Öykü Gürman şarkıları ile doyasıya eğlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM