“Afyon’da çalınmadık kapı bırakmıyoruz”

“Afyon’da çalınmadık kapı bırakmıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, köylerde, mahallelerde ve şehirlerde sürekli olarak çalışmaya ve millete dokunmaya devam ettiklerini söyleyerek, “Afyonkarahisar’ımızda da çalınmadık kapı bırakmıyoruz” dedi

 

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ilçe, belde ve köylerde bir dizi ziyarette bulundu.
“MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE MÜSTESNA BİR YER EDİNDİK”
AK Parti’nin 20 yıldır gerçekleştirdiği icraatlarla milletin gönlünde olduğu belirten Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Verdiğimiz her sözü tutarak 20 yıldır gerçekleştirmiş olduğumuz icraatlarla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edindik. Atacağımız her adımdan önce milletimizin ve ülkemizin bekasını düşünerek hamle yaptık. Her an milletimizle birlikte olduk ve yerinde siyaset yerinde çözüm anlayışıyla sorunlara taleplere anında karşılık verdik. Milletimiz de gerektiği her anda AK Partimize, Cumhurbaşkanımıza ve bizlere sahip çıktı. İlk günden beri hizmetin en iyisi sözünü verdiğimiz milletimize son nefesimize kadar hizmete devam edeceğiz.” dedi.
“TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYORUZ”
Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlediklerini söyleyen Yurdunuseven, “Yine bu doğrultu da Afyonkarahisar’ımız için sokak sokak, köy köy ziyaretlerimize devam ediyor birinci ağızdan hemşehrilerimizden taleplerini dinliyoruz. Sülün, Salar ve Nuribey Beldemizde Merkez İlçe Başkanımız SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve İGM Üyemiz Ali Karkı ile beraber teşkilatlarımızla, esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Teşkilatlarımızla 2023 ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz üzerine gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz çalışmaları değerlendirdik. Belediyelerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Destek verilmesi gereken noktalarda üzerimize düşeni yapacağız. Beldelerimizde ve Değirmendere Köyümüzde esnaflarımızın, hemşehrilerimizin taleplerini dinleyerek çözümü acil olan her konuda gereken noktalarla irtibata geçtik. Hep söylediğimiz gibi siyaset çözüm üretme sanatıdır. Bu sanatı bu ülkede icra eden tek nokta AK Parti’dir. Bugünün işini bugün hallediyor yarınlara bugünden şekil veriyoruz.” ifadelerini kullandı.
“AK PARTİ VEFA, GÖNÜL, DİRİLİŞ HAREKETİDİR”
“AK Parti bir vefa, bir gönül, bir diriliş hareketidir.” diyen Yurdunuseven, “Vefa; ecdadımıza duyduğumuz vefa borcumuzdan milletimize olan gönül bağımıza uzanır. Bu birlikten doğan AK Parti ve teşkilatları köylerde, mahallelerde ve şehirlerde sürekli olarak çalışmaya ve milletimize dokunmaya devam ediyor. Afyonkarahisar’ımızda da çalınmadık kapı bırakmayarak gönüllülük gereken her yerde üstüne düşeni yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatımızla haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Takvimler Türkiye Yüzyılı’nı gösteriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Artık vakit Türkiye vaktidir.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM