AK Kadınlar Afyon’da üye hedefinin üstüne çıktı

AK Kadınlar Afyon’da üye hedefinin üstüne çıktı

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, yönetim kurulu toplantısında üye çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Üye hedeflerinin beklenenin üzerinde gerçekleştiğini söyleyen Ertürk, üye koçanlarını da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a teslim etti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da katıldı. Toplantıda üyelik koçanları İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a teslim edildi.
“KADINLARIMIZ ÇOCUKLARINI BIRAKIP ÇALIŞMALARA KATILIYOR”
Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısında hanımlara hitap eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, üye sayısından hedef üzerine çıkılması süprizinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uluçay, “Kadın Kollarımızın hedefi 2023’tü. Altı ay gibi sürede 3 bin 300 üyeye ulaştılar. Rabbim inşallah üyeleri adedince ahirette karşınıza sevabını çıkarsın. Kadın kollarımızın, mevcut üye ziyaretlerimiz kapsamında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Zira biz bunu biliyoruz ama mevcut üye ziyaretlerinde de sandık bazlı çalışmalarda da kadın kollarımızın açamadığı kapı, giremediği yer, öğrenemediği dert, sıkıntı yok. Evinizden, çoluğunuzdan, çocuğunuzdan fedakârlık yapıyorsunuz. Hem de teşkilatımızın her çalışmasında sanki vazifeniz buymuşçasına her şeyi bırakıp geliyorsunuz. Az önce ablam bahsetti. Çocuğunu, gelinini torununu bırakıyorlar. Sizler böyle söyledikçe üzerimize binen yük daha da artıyor. Her dönem Kadın Kolları teşkilatımız farklı bir çalışmaya sahip, farklı bir başarıya sahiptir. Ama bu dönem daha farklıdır. Günden güne artan bir başarısı var. Yeni ekipler, yeni kadrolar ekibimize dâhil oluyor.” dedi.
“DÜNYA DA EŞSİZ BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ”
Sahada karşılaştıkları önemli konulardan birinin de üyelik olduğunu belirten Uluçay, ilk etapta üye olmaya çekinen kişilerin daha sonra AK Parti ailesine dahil olduklarını vurguladı. Uluçay, “İnsanlardan araçlarını isteyin, paralarını isteyin verirler ama üyelik denildiği zaman sanki bir yere bağlanmak gibi ya da ileride karşımıza bir sıkıntı çıkar gibi düşünüyorlar. Aslında böyle değil ama geçmişe dayanan bir konu bu. Biraz daha bizden önceye dayanan bir konudur. AK Parti öncesine dayanan bir konu. Lakin Yargıtay Cumhuriyet başsavcılığı üye rakamlarını açıkladı. Partimizin üye sayısı gün geçtikçe artıyor. Cumhurbaşkanımızın da tabii morali çok iyiydi. Tabi bu dünya genelinde de hissedilen bir şey. Cumhurbaşkanımız liderliğinde şu ana kadar 21 yıl içerisinde sürekli üye sayısını artıran teşkilatız. Dünyada eşi benzeri olmayan rakamlar ve dünyada eşi benzeri olmayan bir teşkilata sahibiz. Yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda 2023 üye çalışmalarında emeklerimiz var diye torunlarımıza çocuklarımıza evlatlarımıza anlatabileceğimiz bir çalışmamız var. Cumhurbaşkanımız her fırsatta ‘biz bir kadın hareketiyiz’ diyor. Her ne kadar erkekler ön plana çıksa da işin aslında sahada kadınlarımız var. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inşallah. Ferda başkanımızı yönetimini de tebrik ediyorum.” dedi.
“YOĞUN BİR ÜYE SEFERBERLİĞİNE ÇIKTIK”
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Biz AK Parti Kadın Kolları il ve ilçe teşkilatları olarak bir karar aldık. İnşallah Aralık ayına kadar, hedefimiz 2023 yılına 2023 yeni üye ile girmek olsun demiştik. Bu hedefimiz doğrultusunda kadın kollarımız il ve ilçelerimiz beldelerimizle köylerimizle yoğun bir çalışmaya girdik. Sadece kadın kolları değil, gençlik kolları, ana kademe teşkilatlarımız merkez ilçe teşkilatlarımız yoğun bir üye seferberliğine çıktık. Ama biz kadın kolları olarak 2023 üye ile 2023 yılına girelim istedik. Geçtiğimiz hafta aldığımız verilerle 1 Haziran 1 Ocak tarihleri arasında hedefimizin bin fazlası ile 3 bin kadın üye ile 2023’e girmiş bulunmaktayız. Yeni kadın üyelerimizin üyelik koçanlarını İl Başkanımıza teslim etmek ve çalışmalarda emeği geçen kadınlarımıza teşekkür etmek için kendisini toplantımıza davet ettik.”
“AK PARTİ BİR KADIN HAREKETİ OLARAK BAŞLADI”
AK Parti’nin bir kadın hareketi olarak başladığını hatırlatan Ertürk sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız her sözünde her toplantısında bunu bizzat altını çizerek söylüyor. Siyasette kadınlar olmadan hayatı yarım algılarız. ‘Kadınlar siyasetin öznesidir’ diyor. Biz de onun açtığı bu yolda AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak ilk günden bugüne ilk günkü aşkla ve heyecanla hanelere konuk olmaya, kapıları çalmaya insanımıza dokunmaya devam ediyoruz. İnşallah bundan sonrasında da bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hedefimizi tutturduk ama bundan sonra da durmak yok yola devam inşallah. Aynı hızla aynı gayretle daha da arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben emek veren tüm il kadın kollarımıza, ilçe kadın kolları teşkilatlarımıza, ilçe kadın kolları başkanlarıma, aynı zamanda bizlere bu fırsatı veren siz il başkanımıza, yönetim kurulu, merkez ilçe, gençlik kolları teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum. Sizin de bahsetmiş olduğunuz gibi biz her ne kadar kadın kolları olarak kadını üyelerimize yönelmiş olsak da bu bir ekip işidir. Hep birlikte Afyonkarahisar’da bu seferberliği başlattık ve tüm üye sayılarımızı oldukça yükselttik. Türkiye çapında üye sayımızı 11 milyonun üzerine çıkardık. Bu da Türkiye’de daha önce görülmemiş bir başarıdır. Tabii burada milletimizin teveccühü ve önemi çok büyüktür. Vatandaşımızın kapısını çaldığında Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde kapısını arkasına kadar açan ve evine buyur eden hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM