Başkan Koyuncu, projelerini Bakan Ersoy’la görüştü

Başkan Koyuncu, projelerini Bakan Ersoy’la görüştü

Emirdağ İlçesi’nde yapılması planlanan kültür ve turizm yatırımları Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la görüşüldü

 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ankara’da programı kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.
Emirdağ ’a yapılacak olan sanatsal ve kültürel yatırımlara ilişkin projelerin ele alındığı görüşmeyi değerlendiren Koyuncu, “İlçemize değer katıp fark oluşturacak projelerimiz hakkında Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a bilgi verip fikir alışverişinde bulunduk. Kadim şehrimizde kültür ve turizm adına yapılacak yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyarette; Aziziye Kültür ve Sanat Merkezimizin genişlemesi, Amorium, Gurbetçi Şenliği, ilçemiz adına tescillenen ürünler gibi konuları ele alıp değerlendirdik. Bizleri sıcak şekilde karşılayarak makamında misafir eden Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan’a, Kültür Merkezleri Daire Başkanımız Dr. Yusuf Seven’e; şehrimize, Kültür Sanat Merkezimize ve Konferans Salonumuza verecekleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM