Özçelik, Japonya’da Afyon’u temsil edecek

Özçelik, Japonya’da Afyon’u temsil edecek

Japonya’da Mart ayından itibaren açılacak “100. Yılında Türkiye” fotoğraf sergisinde Afyonkarahisar’dan Afyon Frig Fotoğraf Derneği kurucularından fotoğraf sanatçısı Murat Özçelik’in “Yörük Kızı” eseri sergilenecek

 

Türkiye Cumhuriyeti Tokyo Büyükelçiliği ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun işbirliğinde, Japonya’da Mart ayından itibaren açılacak “100. Yılında Türkiye” fotoğraf sergisinde Afyonkarahisar’dan da bir fotoğraf sanatçısının eseri yer alacak.
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu yürütücülüğü ve TFSF Başkanı Dr. Sefa Ulukan’nın Küratörlüğünde Türkiye Cumhuriyeti Tokyo Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde Japonya’nın önde gelen çeşitli kentlerinde açılacak sergilere katılacak fotoğraflar belirlendi. Sergide Afyon Frig Fotoğraf Derneği kurucularından Murat Özçelik’in Afyonkarahisar’dan “Yörük Kızı” adlı eseri sergilenecek. Özçelik şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yıldönümü dolayısıyla yapılacak kutlamalar çerçevesinde ilki Mart ayında olmak üzere Tokyo, Sapporo, Nagova, Osaka ve Hiroşima kentlerinde Türkiye’nin doğal güzellikleri ve kültürel mirasını tanıtıcı bu fotoğraf sergilerini 100. Yılında Türkiye Fotoğraf Sergisi adı altında gerçekleştirecek. Sergilerde yer alacak fotoğraflarının seçimi için açılan başvuruya 566 kişi 2 bin 76 fotoğraf ile katıldı. Yapılan seçimde, Afyonkarahisar’dan Afyon Frig Fotoğraf Derneği kurucularından olan şahsımın ‘Yörük Kızı’ eseri de Japonya’da sergilenecek.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM