“Biz olmayı başardık yeter söz milletindir”

“Biz olmayı başardık yeter söz milletindir”

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, dün itibariyle 6 siyasi parti olarak “Yarının Türkiye’si için Ortak Politikalar Metni’ne” imza atıldığını bildirdi. Ertaş, “Bugün biz, biz olmayı başarıyoruz Allah’ın izniyle. Yeter söz milletindir. Söz bizimdir. Milletindir” dedi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, 30 Ocak 2023 Pazartesi tarihinin not edilmesi gereken önemli bir tarih olduğunun altını çizdi.
Niyazi Ertaş, 30 Ocak 2023 tarihinde 6 siyasi parti olarak, adaletin, özgürlüklerin, eşitliğin, liyakat ve ehliyetin öncelendiği, adam kayırmacılığın, rantiyenin, eşitsizliğin son bulduğu “Yarının Türkiye’si İçin Ortak Politikalar Metni’ne” imza atıldığının altını çizdi. Ertaş, “30 Ocak 2023 tarihi siyasi fikirleri, bakış açıları farklı olsa da, yeter söz milletindir diyerek farklılıkları bir tarafa bırakarak birlik olanların güç birliğine gittiği gündür. Afyonkarahisar olarak başkentimiz Ankara’da, Congresium Kongre Merkezi’ndeyiz. Aylardır bir aday gösteremediler diyenlerin, aday mı, yoksa antlaşma mı önemli sorusunun cevabını aldıkları bir gündeyiz. Türkiye’nin, yasalarla, yönetmeliklerle, kaidelerle yönetilmesini bir kenara koyanların, aday, aday, aday diye diretmesinin ne kadar anlamsız ve boş olduğunu bugün anlıyoruz. Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor. Türkiye’yi en güzel şekilde yönetecek kadrolarla, ortak bilgi ve fikirlerle, önce seçimleri kazanacak, ardından yaşanası bir ülkeyi 6 siyasi parti olarak el birliğiyle inşa edeceğiz Allah’ın izniyle. Sen, ben demeden, biz olmayı becereceğiz el birliğiyle. Tüm Türkiye’nin özlediği adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlak mekanizmalarını en güçlü şekilde işleteceğiz Allah’ın izniyle. Bugün biz, biz olmayı başarıyoruz Allah’ın izniyle. Yeter söz milletindir. Söz bizimdir. Milletindir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM