“Afyon hak ettiği değeri SP iktidarında görecek”

“Afyon hak ettiği değeri SP iktidarında görecek”

SP İl Başkanı Beytullah Karataş, Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini SP’lilerin omuzlarındaki sorumluluğun bir kat daha arttığını belirtti. Karataş, “Afyon hak ettiği değeri SP iktidarında görecek” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Ocak ayı İl Divan Toplantısı, il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Milli Görüşcü kuruluşların üyelerinin katılımıyla partide gerçekleştirildi.
“AFYON AK PARTİ İKTİDARINDA HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖREMEDİ”
Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar’ın 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği değeri göremediğini ifade etti. Karataş, “Afyon’umuz 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde maalesef hak ettiği değeri görmedi. Türkiye’nin en önemli noktasında bulunan şehrimiz altyapı ve üstyapı yatırımlarından jeotermal enerjinin yerinde kullanımına, işsizlikten fakirleşmeye varıncaya kadar birçok konuda hemşehrilerimiz mağdur ediliyor. İktidar vekillerinin giremediği sokaklara giriyor, vatandaşımızı hanelerinde ziyaret ediyoruz. İşsizlikten evine ekmek götüremeyen babaların, mutfakta tenceresini kaynatamayan annelerin, gece yatağa aç giren çocukların umudu bugünki iktidarın değişmesi ve adil ve yaşanabilir bir Türkiye’nin tesis edilmesidir. Afyonkarahisar hak ettiği değeri SP iktidarında görecek.” dedi.
“ÖNÜMÜZDE SEÇİM FIRSATI VAR”
Milletin geleceğinin şu anki iktidar tarafından ipotek altına alındığını ileri süren Karataş, “Gençlerimiz gelecekten umutsuz. Gelir dağılımındaki adaletsizlik her geçen güz daha da derinleşmektedir. Milli gelirdeki işçinin çalışanın payı azalırken, sermayenin payı artmaktadır. Tarihi bir dönemeçteyiz! Bütün dünya yeniden şekillenirken, sadece haritalar değil, ekonomik eksenler de yeniden dizayn edilirken; Türkiye, her gün içerdeki başka bir kokuşmuşluk ve yozlaşmayla yüzleşmektedir. Maalesef iktidar çevresine çöreklenenler, sadece yetimin malını, garip garibanın hakkını, milletin emeğini değil; Türkiye’nin geleceğini de çalıyor. Açık söylüyoruz; bu iktidar değişmedikçe, sonuç değişmeyecek. Zira aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç elde edemezsiniz. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Türkiye bir seçim atmosferine girmiştir.” diye konuştu.
“DÜRÜST SİYASET AHLAKIMIZIN GEREĞİDİR”
“Türkiye’nin ve insanımızın gerçek gündemleri var. Bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemler var.” diyen Karataş sözlerini şöyle tamamladı: “Biz SP olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz. İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız. İnsanımızı topraksız, toprağı da insansız bırakan bugünkü düzene karşı olmak sorumluluğumuzun gereğidir. Oy hesabı uğruna, dini ve manevi değerlerimizin istismar ediliyor olmasına ise en yüksek sesle karşı çıkışımız işte ahlaki, vicdani ve insani sorumluluklarımızı yerine getirmek içindir. Dürüst siyaset ahlakımızın gereğidir.” Toplantı sonunda partiye katılanlara rozetleri takılarak İlçe Başkanları ile seçim gündemli bir toplantı yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM