Başkan Zeybek, taziye mesajı yayınladı

Başkan Zeybek, taziye mesajı yayınladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dinar İlçesi’ne bağlı Karabedir Köyü yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden yolcular için taziye mesajı yayımladı

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaşanan elim kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Başkan Zeybek, “Ekipler yaralıları kurtarmak için seferber olmuş durumda. Elbette böyle bir kazanın hiç olmamasını çok isterdik. İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yok. Cenab-ı Allah vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun. Geride bıraktıkları yakınlarına sabır diliyorum. Afyonkarahisar Belediyesi olarak acılı ailelerimizin yanında olmak adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kazanın hemen ardından oradaki yetkililer ile iletişime geçtik. Yaşanan bu elem olaydan dolayı herkese sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah milletimize sabırlar versin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM