Afyon Belediyesi, çadır kentlerin altyapısını hazırlıyor

Afyon Belediyesi, çadır kentlerin altyapısını hazırlıyor

Hatay’da çadır ve konteyner kentler kurulması, seyyar tuvaletler oluşturulması, elektrik bağlantıları yapılması ve Türkiye genelinden gelen yardımların dağıtımı görevlerini üstlenen Afyonkarahisar Belediyesi, bölgede tüm birimleriyle kesintisiz çalışmalarına devam ediyor

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Hatay’ın Antakya İlçesi’ne kurulan konteyner/çadır kentin altyapı hizmetleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından deprem bölgesine giderek vatandaşların acılarına ortak olan Belediye ekipleri, hayatın normale dönmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yaraların en kısa sürede sarılması için yürütülen çalışmalarda depremden etkilenen vatandaşlarımıza daha rahat bir barınma ortamı oluşturmak amacıyla kurulumuna başlanan konteyner kent için zemin hazırlama çalışması yapılıyor. Bu çalışmada Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 20 iş makinesi ile hızla iş ve işlemlerine devam ediyor. Elektrik, içme suyu ve kanalizasyon bağlantılarının da Belediyemiz ekipleri tarafından yapıldığı deprem bölgesinde yaraların sarılması için gayretli çalışmalar yapılıyor.” denildi.
“İLK GÜNDEN İTİBAREN AFET BÖLGESİNDEYİZ”
Afyonkarahisar Belediyesi’nin gerek afet bölgesindeki gerekse şehirdeki çalışmalarıyla tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sahada çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Arama kurtarma, aşevleri, yardım dağıtımı gibi birçok çalışmanın yanında Hatay’da çadır kentlerin altyapı ve tesviye işlemlerinin Belediye ekiplerince yapıldığını aktaran Başkan Zeybek, “İş makinalarımız, araçlarımız ve tüm personelimizle ilk günden itibaren afet bölgesinde milletimizin emrinde çalışıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza işe acil şifalar diliyorum. Bölgede neye ihtiyaç varsa gidermeye yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM