Temizlik ekipleri deprem bölgesinde

Temizlik ekipleri deprem bölgesinde

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri Hatay’da çevre temizliği çalışmalarına devam ediyor

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’ın Antakya İlçesi’nde, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yürütüyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “AFAD koordinesinde çalışma yapan ekiplerimiz Antakya’da görevini tamamlayarak Payas ilçesine geçti. Depremin ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile 2 çöp aracı ve 22 personelin yönlendirildiği Hatay’da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız hijyen çalışması gerçekleştiriyor. İlk günden itibaren çöp toplama, umumi alanların temizliği, toplu alanların temizliği ve çeşitli temizlik faaliyetini sürdüren ekiplerimiz şimdi de Payas ilçesinde çalışmalarına devam edecek. İlk görev yeri Antakya ardından şimdi de deprem bölgesindeki vatandaşların sağlığını korumak, salgın hastalık riskini en aza indirmek için temizlik personellerimiz; Payas’ta resmi kurumlar, aşevleri, camiler, çocuk parkları, cadde ve sokakları büyük bir özenle temizliyor.” ifadelerine yer verildi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bütün ekip arkadaşlarıyla hem deprem bölgesinde hem de kente gelen depremzedeler için sahada olduklarını vurgulayarak depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak bütün ekip ve ekipmanlarımız, hem deprem bölgesinde hem de kentimizde misafir ettiğimiz depremzedelerin konaklama ve ihtiyaçları için 7/24 sahada. Türkiye’mizin tek yürek olduğu bu büyük afetin yaralarını da inşallah birlikte saracağız. Biz tüm imkânlarımızla seferberlik ilan etmiştik, bu gayretimiz devam ediyor. Elimizden geldiği kadar destek olmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Vefat eden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM