Baybağan güven tazeledi, Birliktir bölge yönetiminde

Baybağan güven tazeledi, Birliktir bölge yönetiminde

S.S. 20. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin 2021-2022 yılları birleştirilmiş, 49. olağan seçimli genel kulunda, mevcut başkan Mehmet Baybağan yeniden göreve seçildi. Afyonkarahisar ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir’de Baybağan’ın başkanlığında yönetim kurulu üyeliğine seçilen isimler arasında yer aldı

 

Konya-Afyonkarahisar-Eskişehir-Aksaray-Karaman illerini kapsayan Sınırlı Sorumlu 20. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin genel kurul toplantısı Afyonkarahisar İkbal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya; Birliğe bağlı 45 Kredi ve Kefalet Kooperatifinden 123 delegenin katıldı. Genel kurul divanı TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi Musa Çelikkol yaptı.
“ALLAH BÖYLE ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN”
Genel kurul toplantısında konuşan S.S 20. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, 1970 yılında merkez birlikle aynı tarihte kurulan bölge birliğinde, 52 yılı geride bıraktıklarını söyledi. Baybağan, “Bu zaman süresi içerisinde; Bölge Birliğimizde ve bağlı Kooperatiflerimizde, o günden bugüne hizmeti geçmiş olup, ahirete intikal eden; Başkan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, personelleri, ortaklarımızı minnet ve şükranla anıyor, ALLAH ‘tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Üzerinde yaşadığımız toprakları vatan yapma uğruna şehit olan atalarımızı, vatanımızı koruma adına şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum. Ülkemizde yaşanan deprem, sel ve yangın gibi doğal afetlerden dolayı hayatlarını kaybeden esnaflarımıza, sanatkârlarımıza ve vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diler, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim böyle acı olayları bir daha yaşatmasın.” dedi.
“HALKIMIZIN YANINDA OLDUK OLMAYADA DEVAM EDİYORUZ”
Yangın, sel ve deprem felaketlerinde de halkın yanında olduklarını dile getiren Baybağan, “Acil ihtiyaçlara cevap vermeye, afetlerle karşılaşan vatandaşlarımızın acılarını hafifletmeye ve yaralarını sarma çabalarında destek olmaya çalıştık. Başta Bölge Birliğimiz olarak ve Başkanlarımızın Kooperatiflerinden yapılan yardımlar; Merkez Birliğimizin öncülüğünde yerlerine ulaştırılmıştır. Bu hususta yardımseverlik duygularıyla hareket eden ve gerekli hassasiyeti gösteren Başkan ve Yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. 6 Şubat’ta doğu ve güneydoğuda meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelere başsağlığı diliyorum. Merkez Birliği tarafından açılan yardım kampanyasına Bölge Birliğimizce 2 milyon TL, bağlı Kooperatiflerimizden de 7 milyon 195 bin TL olmak üzere toplam 9 milyon 195 bin TL ile yardımcı olduk. Allah felaketlerden bizleri korusun. Tüm Başkanlarımıza ve yönetimlerine tekrar teşekkür ederim.” diye konuştu.
BAYBAĞAN GÜVEN TAZELEDİ
Seçimli genel kurul toplantısında 20. Bölge Birliğine dâhil beş ilin 2021 ve 2022 yılı yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ile gelir-gider hesapları ve 2023-2024 yılları tahmini bütçeleri oy birliği ile kabul edildi. Birliğe bağlı 45 Kooperatife ait 123 delegenin yer aldığı ve tek liste ile gidilen seçimlerde, Birlik Başkanı Mehmet Baybağan açık oylama ve oy birliği ile güven tazeledi. Dört yıllığına göreve seçilen, 20. Bölge Birliğinin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Baybağan, Mahmut Emin Birliktir, İbrahim Turgut, Mustafa Oymak, Ülkü Yaşar Altın, Memduh Göner, Abdullah Şenyurt, Ahmet Sarı, Gazi Tezel, Ali Bardak, Necati Erdoğdu. Denetim Kurulu Üyelikleri ise; Birol Abit ve Durmuş Onar’dan oluştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM