“İP’in İl Başkanı Mısırlıoğlu’nu Afyon ve Bolvadin biliyor”

“İP’in İl Başkanı Mısırlıoğlu’nu Afyon ve Bolvadin biliyor”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun partisinin Lideri Devlet Bahçeli’ye olan eleştirilerine sert karşılık verdi. Kocacan, “Bu kadar cesaretlisin MHP İlçe Başkanı iken gidip neden elini kaldırıp bir şey sormadın? Acaba o koca gövdede küçücük bir yürek yok muydu? İP’in İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu Afyon biliyor, Bolvadin biliyor” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Gün’de yer aldı.
“DEPREM BÖLGESİNDEN DESTEĞİMİZİ ÇEKMEMELİYİZ”
Mehmet Kocacan, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi kapsayan büyük bir deprem yaşandıktan 1 hafta sonra bölgeye gittiklerini belirtti. Kocacan, “Önce Pazarcık ilçesinde ardından Elbistan ilçesinde gerçekleşen depremde birçok binanın yıkıldığını gördük. Burada necip millet anlayışı ile o bölge insanının birbirine yardımlaşma anlayışı bir kez daha ortaya çıktı. Vatandaşlarımız devletimizin her kurumunun her an yanımızda olduğunu ifade ettiler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Bey ile birlikte Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi deprem bölgesine giderek afetzedeler ile yüz yüze görüşmüşlerdir. Yaraların en kısa zamanda sarılacağını dile getirdiler. Orada gördük ki, devletimiz ve milletimiz tek yürek el ele hale gelmiştir. Bunun en güzel örneği ise televizyonlarda ortak yayında 115 milyar gibi paranın toplanmasıdır. Orada illerimizi ayağa kaldırmak için Cumhur İttifakı olarak dediğimiz gibi 1 yıla ihtiyacımız var. Bu bir yıl içerisinde bizlerde o bölgeden desteğimizi çekmemeliyiz.” dedi.
“MISIRLIOĞLU KAZI KAZANIN ÜSTÜNDE SİYASET YAPAR”
MHP Bolvadin eski İlçe Başkanı, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştirmişti. Aynı sertlikte Mısırlıoğlu’na cevap veren Kocacan, “Bu arkadaş geçmişte bizim partimizde kendisine makamsal değer sağlayacak, insanlar tarafından da tanınacak bir makamda görev yapmıştır. MHP’yi iyi bildiğini zannediyor. Ama gördükki hiçbir şey alamamış. İnsanlara menfi yaklaşmış, maddi yaklaşmış, eksik taraflarından kendine siyasi bir çıkar sağlamayı düşünmüş. Konuşmasında ‘MHP Genel Başkanı matematik bilmez’ diyor. Bu arkadaş evvela Genel Başkanımızı tanımamış. Her ay Genel Başkanımızın bilgi dağarcığından arşivinden Türkiye’nin, Türk’ün ve devletin siyasi, ekonomik, coğrafi ve iklimsel olarak kitap gelir. Arkadaş zamanında bu kitapları okumamış. Peki, bu kadar cesaretlisin MHP Bolvadin İlçe Başkanı iken gidip neden elini kaldırıp bir şey sormadın? Acaba o koca gövdede küçücük bir yürek yok muydu? İP’in İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu Afyon biliyor, Bolvadin biliyor. MHP çok daha iyi biliyor. Kazı kazan üzerine siyaset yapar. Daha önce kendisini bir konuda ikaz etmiştim. Eski defterleri açtırma, ne mahkeme karıştırdım ne çalıştırdığı işçilerin hakkını hukukunu karıştırdım ne de geçmişteki bakan ile neler yaptığını söyledim. Hiçbir şey söylemedim. Yine de söylemiyorum. Sadece ona ibreyi gösteriyorum. Diyorumki, MHP ile kendi partini karıştırma.” diye konuştu.
“SENİN NE AKLIN NE İLMİN BUNLARI ANLAMAYA YETMEZ”
Kocacan sözlerine şöyle devam etti: “Biz MHP olarak mecliste nerede kilitlenme varsa onu açmakla yükümlü olduk. Devlet nerede sıkışmışsa elimizi uzatıp devleti çalışmasına vesile olduk. Biz bunları yaparken 2018 yılında bizim seçim bildirgemiz üzerinde ne varsa Cumhur İttifakı anlayışı ile tüm vaatlerimizi gerçekleştirdik. Kader mahkûmlarına ceza indirimi söz konusu oldu. Genel Başkanımızın isteğiyle küçük çocuklara taciz, kadına şiddet ya da uyuşturucu gibi suçtan cezalandırılanlara ceza indirimi olmadı. 3600 ek gösterge çıktı, EYT çıktı, sözleşmelilere kadro geldi, Karabağ sorunu çözüldü, Kıbrıs’ta kapalı Maraş açıldı, Ayasofya ibadete açıldı, terörün inlerine girdik. Daha birçok vaatlerimiz yerine geldi. Bakın biz hükümet ortağı değiliz, biz denge ve denetleme konumundayız. Bunlar yapıldı. Yapılanı görmedin. Genel başkanımızı da çok iyi tanıyorsun sanki. Ama senin ne aklın yeter nede ilmin yeter. Yeni Genel Başkanına iyi sarıl bu sana yeter.”
“BU MİLLET SİZE GEREKEN CEZAYI SANDIKTA KESECEK”
MHP İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İl Sekreteri Beytullah Bostancı’nın geçmişte Ülkü Ocaklarında birarada olduklarını belirterek Mısırlıoğlu’nun Bostancı’nın anlatmasını istedi. Bostancı ise Mısırlıoğlu’nu sorular yöneltti. Bostancı, Mısırlıoğlu’na şu soruları sordu: “Diyarbakır eski Sur Belediye Başkanı Cemal Toptancı, senin genel başkanına şunu sormuştu. ‘Diyarbakır’dan sürgün edilenler sadece Ermenilerdi. Senin ailen Ermeni mi diye sordu. Bizde soruyoruz, Mısırlıoğlu sen bu sözlere ne diyeceksin? HDP Milletvekili Fatma Kurtalan TBMM’de senin grubuna dönerek ‘İYİ Parti size söylüyorum. Bu koltuklarda HDP’nin oylarıyla PKK’nın oylarıyla oturuyorsunuz. Şimdi ne diyeceksiniz buna.’ demişti. Bizde soruyoruz, Mısırlıoğlu buna cevabın nedir? Türk Kızılay Maden Suyu’nda ‘Türk’ kelimesini çıkaran eski Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar bugün, senin Genel Başkanın Meral Akşener’in sağ kolu başdanışmanı ve İYİ Parti MYK üyesidir. Mısırlıoğlu sen buna ne diyeceksin? İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı yerel seçimlerdeki partinizin başarısını anlattı. ‘CHP” ye ilk defa sağdan oy akışı sağladık.’ dedi. Nasıl bir ihanet içerisinde olduğunuzu anlattı. Mısırlıoğlu buna bir şey diyecek misin? Yok, hükmündeki partinin il başkanı bu utanç size yeterde artar. Siz ve sizin gibiler aziz milletimizin vicdanında sonsuza kadar mahkûm oldunuz. İP Başkanı daha fazla haddini aşma, layık olduğunuz kişilerle yol yürümeye devam edin. Bu millet size gereken cezayı sandıkta kesecektir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM