Okul Sporları hız kesmiyor

Okul Sporları hız kesmiyor

Okul Sporları faaliyet programında yer alan masa tenisi küçükler, satranç küçükler, genç kızlar ve tekvando küçükler müsabakaları Afyonkarahisar’da tamamlandı

 

Çiğiltepe Spor Salonunda düzenlenen satranç müsabakaları küçüklerde Bahçeşehir Ortaokulu birinci, küçük kızlar satrançta TED Afyon Koleji, yıldızlarda ise Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu birinci oldu.
Hafta sonu Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonunda yapılan masa tenisi küçükler müsabakalarında erkeklerde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu birinci, kızlarda ise Çobanlar Ortaokulu birinci oldu.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Tekvando küçükler ferdi müsabakalarında da 36 erkek, 27 kadın sporcunun katıldığı karşılaşmalar tamamlandı. Dereceye giren sporcular 7-9 Mayıs tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan grup karşılaşmalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Karşılaşmalar neticesinde birinci olan sporculara madalya ve kupaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM