İGM toplantıları sürüyor

İGM toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi üyeleri Nisan ayının ikinci toplantısını tamamladı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının ikinci bileşimi dün sabah Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyeleri üçüncü toplantı için bugün sabah bir araya gelecekler.
MERHUM TÜRKEŞ RAHMET VE SAYGI İLE ANILDI
İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ın yaptığı açılışın ardından önce gündem dışı dört madde okutularak ilgili komisyonlara gönderildi. MHP Grup Başkan Vekili Meclis Üyesi Faruk Kökcür, Alparslan Türkeş’i 26. ölüm yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnettle andıklarını söyledi. Kökcür, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatıyla ülkücülerin öksüz kaldığını sözlerine ekledi. Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’da Alparslan Türkeş’e Allah’tan rahmet diledi.
KIRCA’DA KİRAZ ALIM MERKEZİ KURULACAK
Sultandağı Kırca Köyünde bulunan, 2963 ve 2964 parsel numaralı, taşınmazların İl Özel İdare hissesinin, kiraz alım merkezi olarak kullanılmak üzere hal dükkânı yapımı için Kırca Köyü Tüzel Kişiliği adına tahsis edilmesi konusu ilgili komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis gündemine gelecek. Kentin köy, kasaba ve belde okullarında sporu tabana yaymak, geliştirmek amacıyla okulların ihtiyacı olan spor malzemelerinin alım işi için 1 milyon 500 bin ödenek aktarılması konusuda rapor hazırlanması için oybirliğiyle ilgili görüşülmek üzere oy birliğiyle gerekli komisyonlara gönderildi. İl Özel İdaresi yol ağında bulunan, köylerde sulama sezonu başladığında asfalt yollardan sulama borusu geçirmek için izinsiz kazılar yapıldığından dolayı boru geçiş izninin, İl Özel İdaresi tarafından verilmesi ve ücretinin belirlenmesi konusuda önce komisyonlarda görüşülecek. Kent merkezine bağlı Çıkrık beldesinde, mülkiyetleri İl Özel İdaresi’ne ait, tapu bilgileri belirtilen taşınmazların, 400 metrekareye kadar olan kısımlarının bedelsiz olarak, 400 metrekareden fazla kısımlarının ise belirtilen rayiç bedellerin ödenmesi koşuluyla hak sahiplerine devredilmesi konusu komisyonlarda ele alınacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM