Sünnetci: Depremzedeler için üretim örnek çalışmadır

Sünnetci: Depremzedeler için üretim örnek çalışmadır

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, depremzedelerin kullanımı için soba üreten Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti

 

Sünnetci, kısa sürede 500 adet soba üretip deprem bölgesine ulaştıran öğretmen ve öğrencilerin örnek bir çalışma sergilediklerini belirtti.
Depremzedelere gönderilen 500 adet çadır içi borulu soba üretimi yapan Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin; Yönetici, öğretmen, usta öğretici ve öğrencileri Şube Müdürü Mustafa Günay eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ’yi makamında ziyaret ettiler.
Miraç Sünnetci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sünnetci şöyle konuştu: “Millet olarak her zaman olduğu gibi bu yaşanan depremlerde de birlik olup el ele bu zorlu günlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerin de büyük bir özveri ile çalışıp kısa sürede 500 adet soba üretip deprem bölgelerine ulaştırmanız ülke olarak yediden yetmişe herkesin birbirine olan bağlılığını bir kez daha göstermektedir. Sizlere çalışmalarınızdan ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” Ziyaret, öğretmen ve öğrencilere hediye verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM