Diler: Rahmet olsun Türk’ün Başbuğuna

Diler: Rahmet olsun Türk’ün Başbuğuna

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetim kurulu üyeleri MHP’nin kurucu Lideri merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in 26’ncı vefat yıldönümünde lokma dağıttı. Diler, “Her Ülkücünün, her Türk Milliyetçisinin yoluna ışık olan fikir babası, hayat kavgamızın başrolü ve rol modeli bilinmelidir ki Başbuğumuz Alparslan Türkeş’tir. Rahmet olsun Türk’ün Başbuğuna” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıldönümü nedeniyle, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Zafer Meydanında vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te lokma dağıtımına katılarak, Diler ile birlikte vatandaşlara lokma ikram etti.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, lokma dağıtımının ardından yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Vuslata erişinin 26. seneyi devriyesi olan, hüzünle idrak ettiğimiz 4 Nisan günü merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnet ile anıyor, aziz hatıraları karşısında saygıyla durduğumuzu belirtmek istiyorum. Her Ülkücünün, her Türk Milliyetçisinin yoluna ışık olan fikir babası, hayat kavgamızın başrolü ve rol modeli bilinmelidir ki Başbuğumuz Alparslan Türkeş’tir. Dava, akıl ve gönül her Ülkücü için merhum Türkeş’tir. Başbuğumuza olan sözümüz münasebeti ile nesiller boyu koruyacağımız, yuvamız bildiğimiz Ülkü Ocaklarımız ve Milliyetçi Hareket Partimiz biz evlatlarına Başbuğumuzun emanettir. Dün emrinde, bugün yolunda yarın ise inşallah yanında olmaktan şeref ve onur duyacağımız büyük dava adamı, Türk Milletinin Başbuğu Alparslan Türkeş’e rahmet diliyor, Afyonkarahisarlı bütün evlatları adına aziz ruhu gıyabında saygıyla eğiliyorum. Rahmet olsun Türk’ün Başbuğuna.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM