“MHP olarak adayımız net, kararımız kesindir”

“MHP olarak adayımız net, kararımız kesindir”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, Çay İlçesi’nde seçim çalışması yaptı. Taytak, “MHP olarak, adayımız nettir, kararımız kesindir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir. MHP olarakta mecliste denge ve denetleme görevinin devam etme adına oylarınızı MHP’ye istiyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Çay ilçesinde devam etti. Taytak, ilçe de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

ERDOĞAN VE MHP’YE DESTEK TALEP EDİLDİ

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, Çay İlçe Başkanı Ali Erol, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökçür, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erkan Demirağaç, Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi ve Bolvadin İGM Üyesi Derviş Aynacı ile birlikte Çay esnafını ziyaret eti. Çay esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Taytak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçimlerinde MHP’ye destek istedi. Taytak ve MHP heyeti, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara ve Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül’ü ziyaret etti. Başkanlar, kendi bölgelerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM