“Altılı masa; PKK, PYD, FETÖ, bütün  terör örgütleriyle iş birliği içerisinde”

“Altılı masa; PKK, PYD, FETÖ, bütün terör örgütleriyle iş birliği içerisinde”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ziyaretinde, altılı masanın PKK, PYD, FETÖ, bütün terör örgütleriyle, iş birliği içerisinde olduklarını söyledi. Kirişçi, “Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına tamam mı, devam mı meselesinin ötesinde böyle de bir beka boyutu var. Allah’ın izniyle milletimizin irfanı, erdemi, basireti, feraseti bu ayrımı yapabilecek durumda” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve partilileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında; AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Belediye Başkanları, AK Parti İlçe ve Belde Başkanları, partililer hazır bulundu. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaretin anısına Bakan Kirişçi’ye, mermer satranç takımı hediye etti. Kirişçi, AK Parti ilçe başkanları, belediye başkanları, tarım hayvancılık konusundaki sektörlerde hizmet veren iş insanlarının bir arada bulunduğu toplantıya katıldı. “ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZ LİDERLİĞİNDE ZAFER NASİP ETSİN”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uluçay, “Öncelikle Sayın Bakanımızın Afyonkarahisar’a gelmesini arzuluyorduk. Nasip bugüneymiş. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Bakanımız Afyonkarahisar olarak 18 sekiz ilçe, 420 köy, 42 beldeyle Türkiye’de en çok belediyesi olan toplam 60 belediyesi olan bir iliz. Aramızda tabii ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız var. Belediye Başkanlarımıznda talepleri olacaktır. Ben teşriflerinizden dolayı size ayrıca çok teşekkür ederim Sayın Bakanım. Rabbim inşallah güç kuvvet versin ve 2023 yılında da inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde de hep beraber zafere ulaşmayı Rabbim bize nasip etsin inşallah.” dedi.

“AFYON’UN DAVETİ REDDEDİLECEK BİR DAVET DEĞİLDİ”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geciktiğini söylediği Afyonkarahisar ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kirişçi, “Gecikmiş olan Afyonkarahisar ziyaretimizi icra etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. 14 Mayıs’ta önemli bir seçim var. Seçim sürecinde de genel merkezimizden bizleri ısrarla talep eden illerimizin başında Afyonkarahisar’ımız geliyordu. Tabii ki bu reddedilecek bir davet değildi. Biz de burada bu süreçte bir katkımız olursa bundan mutluluk duyarız diye sizlerin arasındayız.” diye konuştu.

“BU SEÇİM SON DERECE ÖNEMLİ”

“Afyonkarahisar’da evimizde, partimizdeyiz.” diyen Kirişçi, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak son derece önemli bir seçim. Ondan dolayı bu seçim farklıdır. Bu seçim özeldir, önemdir, önemlidir dedik ama bu seçim gerçekten önemli. Çünkü bu seçimi önemli kılan birkaç husus var. Birincisi 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti geride kalıyor ve yeni bir yüzyıla başlıyoruz. Buna biz Türkiye yüz yılı adını veriyoruz. Ama bu yüzyıl sadece Türkiye’nin yüz yılı değil, bize bel bağlayan Türkiye’yi kendine rehber gören mazlum ve mağdur bütün coğrafyalar için de önem arz eden Balkanlar’dan, Kafkasya’ya, Orta Doğu’dan Afrika’ya, herkesin üzerinde titizlikle durduğu, dikkatle takip ettiği bir seçim. Tabii bu seçimi önemli kılan bir diğer husus da AK Parti ve Cumhur İttifakı’na karşı oluşturulan o blok ve bu bloğun oluşma şekli ve bugünkü geldikleri nokta, gizlemedikleri, alenileştirdikleri pek çok husus. Bunları hepimiz biliyoruz. Hepimiz görüyoruz. Birkaç cümleyle buradaki muratlarının ne olduğunu belki bir kez daha ifade etmekte yarar var. Gerçekten altılı masaaylarca bu toplantıları sürdürdü. Ama sürdürdükleri toplantılarda her meseleyi sözde müzakereyle birzemine oturttuklarını ifade ederlerken ne hikmetse cumhurbaşkanı adayı konusunda bir anlaşmazlık çıktı. Uzlaşamadılar. Masadan kalktılar geri döndüler geldiler. Bu kumar masası, bu noter masası, tanımlamalarında bulundular ama ne oldu, ne bitti? Tekrar masaya geri dönüş yaptılar. Sonra beni falanca kişi ikna etti dedi. Çıkardıkları adayla ilgili de işte ittifakın açık, aleni ortaklarının kimler olduğu da anlaşıldı. Dolayısıyla burada PKK, PYD, FETÖ, bütün terör örgütleriyle, iş birliği içerisinde olduklarını artık elalem herkes görür hale geldi. Bundan dolayı da,14 Mayıs başka bir önem arz eder pozisyona girdi. Tıpkı rahmetli Menderes’in 14 Mayıs 1950 de ‘Söz milletindir. Karar milletindir’ dediği gibi artık böyle bir evreye geldik.” şeklinde konuştu.

“ALLAH GÖSTERMESİN ÜLKEYİ YEDİLİ MASAYA MI TESLİM EDECEĞİZ”

21 Yıllık AK Parti iktidarında Türkiye kazanımlarına Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde yeni kazanımlar ekleyeceklerini belirten Kirişçi şöyle konuştu: “21 yılda bu ülkenin kazanımlarınıTürkiye yüz yılı vizyonu çerçevesinde yeni kazanımlar eklemeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde veyahut da bir cumhurbaşkanı adaylarının dahi nasıl belirlendiğini bildiğimiz bu yedili masaya bu ülkeyi teslim mi edeceğiz? Allah göstermesin onların görev alması, iş başı yapması durumunda bunların neler yapabileceklerini tek tek saymak mümkün. Ama ben bunları ifade etmekten bile milletim adına ürkerim, korkarım. Çünkü terör örgütleriyle iş tutanların neler yapabileceği açık ve aşikâr. Burada zihniyet olarak milli ve yerli olan bir Cumhur İttifakı’yla milli ve yerlilikle hiç alakası olmayan ülkeyi bölmek ve ülkeyi parçalamak isteyenlerin bir mücadelesinin olduğunu görmek lazımdır. Bu seçimin Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına tamam mı, devam mı meselesinin ötesinde böyle de bir beka boyutu var. Allah’ın izniyle milletimizin irfanı, erdemi, basireti, feraseti bu ayrımı yapabilecek durumda. Önceki gün Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Tekir Mahallesinde bir vatandaşımızla markette karşılaştığında seçimde ne yapacaksın diye sordum. Vatandaşımız ‘Çift kazık batmaz.’ dedi. Bu Anadolu insanının ifadesidir. Biz dedi buradaki hissettiklerimizin gereğini yapacağız. Bunlara geçit vermeyeceğiz dedi. Çok şükür sahada vatandaşımızın ilgisi alakası üst düzeydedir. Bunu görüyoruz. Biz Afyonkarahisar’da 45. istişare toplantısını yaptık. Geçtiğimiz haftalarda, son iki üç haftada örneğin Kırklareli, Çanakkale, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Sakarya başta olmak üzere bu batıdaki illerimizi, sonra da doğuya gittik, Kars, Ardahan. Sonra güneye, Doğu Anadolu’da, Güneydoğu Anadolu’ya gittik. Siirt, Batman buraları ziyaret ettik. Hamd olsun her yerde aynıdır. Ama bizim herhangi bir şekilde madem vatandaşımızın böyle bir duruşu var.” Kirişçi sözlerini şöyle tamamladı: “Sandık gününü bekleyelim demek doğru değill. AK Parti olarak, aile olarak bunu hiçbir zaman yapmadık. Hep sıkı tuttuk ciddi çalıştık. Ben eminim Afyon teşkilatımız da bu çalışmaları en seri şekilde sürdürmeye devam edecek. Ve sözün özü inşallah Türkiye yüzyılı içindoğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM