“Türkiye’yi ihanet çetelerine bırakmayacağız”

“Türkiye’yi ihanet çetelerine bırakmayacağız”

MHP Afyonkarahisar İkinci sıra Milletvekili Adayı iş insanı Yücel Genç, Türkiye’yi ihanet çetelerine bırakmayacaklarını söyledi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Yücel Genç, seçim gezilerine Sultandağı ilçesi, beldeleri ve köylerinde devam etti. Genç, beraberinde MHP Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, MHP Sultandağı İlçe Başkanı Yücel Genç, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile ziyaretler yaptı.
Yücel Genç, kriz ve kaostan nemalanan, terör örgütlerinin arka bahçesi olduğunu vurguladı HDP ve FETÖ ile işbirliği yapanların 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimde tarihin karanlık sayfalarına gömüleceklerini ifade etti. Genç, “Kırca’da ki soğuk hava deposunu ziyaret ettik. Soğuk hava depoları bizler için çok önemli. Bu yatırımın tamamlamasıyla Sultandağı’nda yaşayan üreticilere artı değer katacaktır. ‘Zillet İttifakı’ seçimleri kazanabilmek uğruna boş vaatlerle, insanlarımızı kandırmaya çalışıyor. Şu ana kadar ortaya koyabildikleri bir tek proje dahi yok. Sadece muhalefet yapmasını biliyorlar. Deprem bölgesindeki insanlara bedava ev sözü veriyorlar, emeklilere ikramiye sözü veriyorlar, çiftçiye destek sözü veriyorlar. Peki, nerden bulacaklar bu parayı diye sorulduğunda hiçbir cevap veremiyorlar. Bunlar sadece boş vaatlerdir. Ülkeye 300 milyar getirmekten bahsediyor. Paranın kaynağı nedir? Emperyalist güçlerden gelecek parayla adeta ülkemiz İngilizlere, ABD’ye peşkeş çekilecektir. Buna dur dememiz için 14 Mayıs’ta sandıklara gitmeli ve bunlara gereken cevabı vermeliyiz. Türkiye’yi ihanet çetelerine bırakmayacağız.” dedi. Genç, Yarımca, Omuzca, Beyyazı ve Çıkrık köylerinde seçmen ziyaretleri yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM