“14 Mayıs’ta millet ‘Bay bay Kemal’ diyecek”

“14 Mayıs’ta millet ‘Bay bay Kemal’ diyecek”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, “Türk Milleti 14 Mayıs’ta Millet İttifakı adayına ‘Bay bay Kemal’ diyecek” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Emirdağ ilçesinde devam etti. Taytak’a Emirdağ ilçesinde; MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek, Ramazan Eryıldız, Ahmet Özköse, Engin Deniz ve partililer eşlik etti.
Mehmet Taytak, Emirdağ ilçesinde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer ile yemekli bir toplantı da bir araya geldi. MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral birer konuşma yaparak 14 Mayıs seçimlerinin önemine değineek, MHP’ye destek istediler. 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Taytak, “Türkiye 14 Mayıs’ta ciddi bir seçime katılıyor. Bu seçim iktidar olma seçimi değil, bu seçimler bu milletin var olma yok olma seçimidir. 15 Temmuz’dan bugüne 5 yıldır Türkiye pek çok problemi milli noktada çözdük. Ne yapıldı. Ayasofya açıldı. Kapalı Maraş açıldı. Mavi Marmara’da biz varız diyoruz. Suriye’deyiz. Irak’tayız. Libya’dayız. Velhasıl bu birliktelik istediğini masada aldı. Alamadıysa sahaya indi. Aslanlar gibi hakkını aldı. Bu birlikteliği bozmak isteyen, yoketmek isteyen ve yıkmak isteyen Amerikası, Avrupası, FETÖ’yü çıkardı. FETÖ yapılanması nerede, adını millet ittifakı dedikleri zillet ittifakının tam ortasındadır. Demek ki, Kemal Kılıçdaroğlu Amerika’ya boşuna gitmemiş, Amerika’da bizi 8 saat ‘Hamburgercideyim’ diye aldatmaya kalktığında gerekli talimatları almış ve Türkiye’ye gönderilmiş. Altılı masa 1,5 yıl boyunca toplanıp, toplanıp dağıldılar. Dedikleri şey ise, parlamenter siteme tekrar geri döneceğiz. Böyle bir neyleri olmadı belli oldu. Bir gün hanımefendi parlamenter sistemden de vazgeçti, tek dediği kazanacak bir cumhurbaşkanı ile çıkmalıyız diyordu. Dediği olmayınca, bu noter masasıdır, bu kumar masasıdır diyerek ve masadan ayrıldı. Fakat giderken geri döneceğini hepimiz biliyorduk. Dışarıdan talimat geldi, hanımefendi tekrar masaya oturdu. Onlara göre, bir cumhurbaşkanı olacaktı 5 tanede ayağı olacaktı. Baktılar ki, bu 5 ayak yetmiyor. Birini aldığı oy, 0.06, birinin aldığı oy 1.02, diğerinin aldığı oy ise 1.01. güçlendirilmiş parlamenter siste diye yola çıktılar ya, onun yerine güçlendirilmiş masa ortaya çıktı. Bir tarafına Ekrem İmamoğlu’nu bir tarafa Mansur Yavaş’ı koydular. Güçlendirilmiş oldular. Fakat o başkanlarda sizi kurtaramayacak. Buradan bir çıkmayacağını milletimiz gördü. Kemal Kılıçdaroğlu’da, Atatürk ve CHP’nin ilkelerinden kaçtı, FETÖ amcasına dayandı. O ne söylüyorsa, Türkiye’de şimdi onu söylüyor. Ona da 14 Mayıs’ta bu milletimiz ‘Bay bay Kemal’ diyecek.” dedi. Emirdağ ziyaretlerinin ardından Bolvadin ilçesine bağlı Hamidiye ve Kurucaova köylerini de ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM