“AK Parti’nin yarım bıraktığı tek bir eseri gösterin”

“AK Parti’nin yarım bıraktığı tek bir eseri gösterin”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, AFRAY’la ilgili eleştirilere şantiyeden düzenlenen basın toplantısında cevap verdi. Özkaya, “Bizim görevimiz hizmet yapmaktır. Bu yatırım devam edecek. Allah aşkına AK Parti’nin temel atıp da yarım bıraktığı tek bir eseri gösterin” dedi

AFRAY projesine iftira atan CHP’lilere AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şantiyede düzenledikleri basın toplantısında cevap verdi.

“HAKSIZ İSNATLAR NEDENİYLE AÇIKLAMA YAPIYORUZ”

AK Parti Milletvekili birinci sıra milletvekili adayı Ali Özkaya, konu hakkında şunları söyledi: “Afray Projesi temel atma konusunda ulusal basında çıkan bir kısım haksız isnatlar dolayısıyla bu açıklamayı yapmak durumundayız. 2019 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’in açıklamış olduğu Afray Projemizle ilgili bakanlığımızla yaptığımız 4 yıllık müzakereler sonucunda DDY ile başlayan ve daha sonra da Ulaştırma Bakanlığı, Altyapı Genel Müdürlüğü’ne aktarılan 7,5 kilometre güzergâhlı ve altı istasyonlu temelinin projelerini önceki gün atmıştık. Biz aslında bu temeli törende yaptığım konuşmada da söylediğim gibi yaklaşık 2 ay önce atacaktık. Değerli yöneticilerimizle birlikte güzergâh ve durağın nerede olacağını kararlaştırdık ve Şubat ayı itibariyle de temel atmak üzere Sayın Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile anlaştık. Ancak Türkiye’de 6 Şubat’ta dünya tarihinin en büyük depremleriyle birisiyle karşı karşıya kaldık. Ve Sayın Cumhurbaşkanımız her bir Sayın Bakanımızı ve bazen iki bakanımızı bir ilde görevlendirdi. Sayın Bakanımız da Adıyaman’da görevli olduğu için yaklaşık 45 günlük sürede hep orada kaldığı için bu temel atma törenimiz gecikti. Bizde tabii ki seçim yasakları başlamadan önce temelimizi uygun bir yerde trafik güvenliğini aksatmayacak ve o günkü temel atma ve diğer programların daha kolaylıkla sağlanabileceği bir bölgede artık. Yedi buçuk kilometrelik bir Afray projesi. 508 kilometrelik bir Ankara-Afyonkarahisar- İzmir hızlı treninin bu yolunda mutlaka bir bölgeye atacaksınız.”

“MİTİNGLERİ İLGİ GÖRMEYİNCE ALGI OPERASYONU YÜRÜTÜYORLAR”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şunları kaydetti: “Bunlar ancak ve ancak laf üretir hizmette yoklar. Bugüne kadar kendi belediyelerine ait Allah için yaptıkları büyük bir yatırım göstersinler. Alınlarından öperim diyeceğiz. Mitingleri ilgi görmeyince bunu algı operasyonuyla yenmeye çalışıyorlar. Bizim milletimiz bizim yapacağımızı da bu hükümetin yapacağını da gayet iyi biliyor. Biz laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz. Onlar konuşuyor, biz yapıyoruz. Yapıldığı zaman inşallah belki bizden önce onlar binecekler. Bu işe onlar faydalanacaklar ki aynı şekilde. Bir partinin Genel Başkanı aynen şunu söylüyor, ‘AK Parti’nin 21 yılda yapmış olduğu yatırımların yüzde 98’i israftır.’ diyor. Ama maalesef bizden çok onlar kullanıyorlar. Biz laf üretmiyoruz. Hizmete talibiz hizmet üretiyoruz. Yapıldığı zaman inşallah hep birlikte göreceğiz. Sayın vekilimiz söylediği gibi evcilik oyunu oynamıyoruz. Çiçeği burnunda milletvekili adayı gelmiş, oraya evcilik oyunu oynar gibi bir açıklama yapmış. İnşallah 14 Mayıs’ta bu millet evciliğin ve oyunculuğun ne olduğunu gösterecek.”

“SÖZ UÇAR ESER KALIR”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ikinci sıra milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven şöyle konuştu: “CHP Grup Başkanvekili Engin Altay diyor ki ‘Siz dünyanın en iyi işini yapsanız bile biz size alkışlayacak halimiz yok.’ Zihniyet aynı zihniyet, zihniyet, yalancı, iftiracı, maalesef söz verip söz verip yerine tutmayan bir zihniyet. Ama elhamdülillah bugüne kadar AK Parti ne söz verirse, ne dediyse, ne yaptıysa sonuna kadar gelmiş ve yapmış bitirmiş bir dil iktidar. Biz hep söylüyoruz. Söz uçar, eser kalır diyoruz. Biz eserlerimizle övünüyoruz, eserlerimizle iş yapmakla övünüyoruz. İnşallah bu eserimizi de Afyonkarahisar’a kazandıracağız. Teleferiği kazandırdığımız gibi spor salonlarını kazandığımız gibi gastronomi kazandırdığımız gibi termal tesislerin kazandırdığımız gibi sağlık endüstri bölgesini ikinci sanayi kazandırdığımız gibi inşallah AFRAY’ı da Afyonkarahisar’da hizmetine sunacağız. Onlar sonunda eminim ki utanmayacaklar, ama biz şunu söylüyoruz, söz uçacak eser burada kalacak.”

“BİZ ESER SİYASETİ YAPARAK İLİMİZ VE ÜLKEMİZE HİZMET EDİYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay konu hakkında şunları söyledi: “Söz verdiğimiz tarihte bitireceğimizi tekrar ediyoruz. Herhangi bir tereddütümüz ya da şüphemiz yoktur. Bu tarihle ilgili inşallah mahcup olmayacağız. O tarihte de hizmete açmış olacağız. Biz AK Parti iktidarı olarak her zaman eser siyaseti, hizmet siyaseti yaparak Afyonkarahisar hemşerilerimizi ve tüm ülkemize hizmet etmekle mükellefiz. Bu ilk defa değil. Sinanpaşa ilçemizde yaptığımız hastanede de yaptılar. TOGG aracını görmelerine rağmen fabrika sordular. İftira üzerine bir siyaset yaptığı için bunları biz artık önemsemiyor, işimize bakıyoruz ve AFRAY şantiyemizde çalışma hızlı şekilde devam ediyor. Yağmur, çamur demeden sağ olsunlar firmamız hızlı bir şekilde söz verdiği tarihte işi yerine getirmek üzere çalışıyor. Ben Afyonkarahisarlı hemşerilerimizi üniversiteye bu şantiyeyi görmeye davet ediyorum. Kendileri gözleriyle görsünler. Hiçbir şeye inanmasınlar. Bu proje Türkiye çapında geniş bir proje, çok büyük bir projedir. Afyonkarahisar tarihini değiştirecek olan AFRAY ve teleferik projelerinin temellerini önceki gün attık. Bunlar bunu hazmedemediler. Hazmedememe sebepleri de bunların hayal bile edemediklerinin imalatlarını bizler birer, birer yapıyor, temellerini atıyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM