“DP olarak demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz”

“DP olarak demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz”

DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, DP olarak demokrasi mücadelesine aynı heyecan ve gayretle devam edeceklerini memleket için çalışmaktan bir adım bile geri durmayacaklarını belirtti

 

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diledi.
“İKTİDARI BÜYÜK PROBLEMLER BEKLİYOR”
Hikmet Bülbül, adil olmayan bir seçim yarışının sonucunda milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlandığını belirtti. Bülbül, “Millet İttifakından seçilmiş olan milletvekillerimizi tebrik eder ve Millet İttifakına destek vermiş tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz. Ülkemizde önemli sorunların aynen devam ettiği, geçim sıkıntısı başta olmak üzere büyük problemlerin iktidarı beklediği herkesin malumudur. Bu sorunlar üzerinde ciddiyetle mi durulacak? Yoksa hamasete devam mı edilecek? Bunu bize zaman gösterecektir.” ifadelerine yer verdi.
“DP OLARAK MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
“Şu unutulmamalıdır ki demokrasi güçlenmedikçe, adalet işlemedikçe, tarafsız ve bağımsız yargı tesis edilmedikçe ekonomimiz de güçlenemeyecek hatta aksine her geçen gün daha da kötüye gitmeye devam edecektir.” diyen Bülbül şunları kaydetti: “Dinimizi siyasete alet eden, siyasi görüşleri üzerinden insanlarımızı birbirinden ayıran, tarafgirlik ve kutuplaşma üzerine siyaset inşa edenler uzun vadede kaybetmeye mahkûmdur. Bizler ise DP olarak demokrasi mücadelemize aynı heyecan ve gayretle devam edeceğiz. Memleketimiz için çalışmaktan bir adım bile geri durmayacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM