NG Afyon turizmin oscarını aldı

NG Afyon turizmin oscarını aldı

NG Afyon turizmin oscarı kabul edilen “Türkiye’nin en iyi termal Otel” ödülüne layık görüldü. Ayrıca NG Afyon “En İyi Akdeniz Luxury Aile Oteli” olarak seçildi

 

Afyon’un tarihi kültüründen gelen izleri lüks ve konforla birleştiren NG Afyon, Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen 13. QM-Quality Management Awards’ta “Türkiye’nin En İyi Termal Oteli” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen, ‘Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri’ olan 13. QM-Quality Management Awards (Kalite Yönetimi Ödülleri) Antalya’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 10 farklı kategoride 76 farklı dalda kişi ve markanın ödüllendirildiği törende, NG Hotels iki ödül birden aldı. Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayan NG Afyon “Türkiye’nin En İyi Termal Oteli”, NG Phaselis Bay “En İyi Akdeniz Luxury Aile Oteli” seçildi. “Senin Mükemmel Zamanın” mottosuyla termal turizmde örnek gösterilen bir hizmet sunan NG Afyon, tüm misafirlerini şehrin gürültü ve kalabalığından uzak ailecek eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Üst düzey konforu iyilikle buluşturan otel, usta şeflerin hazırladığı enfes lezzetleri, her yaşa hitap eden renkli aktiviteleriyle sektörde termal turizimin ilk adreslerinden biri olarak gösteriliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM