AKÜ’de yeni dönemin ilk senato toplantısı yapıldı

AKÜ’de yeni dönemin ilk senato toplantısı yapıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında AKÜ Senatosu ilk kez toplandı

 

18 Nisan 2019’da Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörlüğüne atanan ve 4 yıl süreyle bu görevi yürüten Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci defa Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasının ardından AKÜ Senatosunun ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı öncesinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş ve AKÜ Senatörleri Rektörlük binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Akabinde Merkezi Yemekhanedeki öğle yemeğinin ardından AKÜ Senato Salonunda ikinci dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı öncesinde 2019-2023 yılları arasında AKÜ Rektör Yardımcılığı görevini yürüterek, görevden ayrılan Prof. Dr. Yılmaz Yalçın’a, Rektör Prof. Dr. Karakaş tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Prof. Dr. Karakaş, Prof. Dr. Yalçın’a 4 yıllık süre zarfında üniversite yönetimine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti. Karakaş, Yalçın’ın AKÜ’ye olan katkısının bilim insanı olarak da devam edeceğini belirtti. Yalçın da 2019-2023 yılları arasında Rektör Yardımcısı olarak üniversite yönetimine katkı sunmaya gayret ettiğini belirterek, verimli ve başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek AKÜ Senatörlerine yeni dönemde başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM