“Afyon için canla başla çalışıyoruz”

“Afyon için canla başla çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar için canla başla çalıştıklarını söyledi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleneksel hale getirdiği Cuma ziyaretlerini sürdürüyor. Zeybek’in bu haftaki ziyaret durağı Ali Çetinkaya Mahallesi oldu.

Belediye tarafından yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Zeybek’e; Ali Çetinkaya Mahallesi  ziyaretinde; Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, teşkilat mensupları, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Mahalle Muhtarı Mustafa Er ve birim müdürleri eşlik etti.

Cuma ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüğünü aktaran Mehmet Zeybek, “Hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Mahallerimizde süren çalışmalarımızı yerinde takip ediyor aynı zamanda vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini alıyoruz. Şehrimize hizmetimizi hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Afyonkarahisar için canla başla çalışıyoruz. Misafirperverliğinden ötürü mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM