“Vatandaş yaparsa AK Parti yapar diyor”

“Vatandaş yaparsa AK Parti yapar diyor”

 

 

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, vatandaşın AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirtti. Özkaya, “Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki hemşerilerimiz her şeyin gayet farkındalar. Vatandaşımız, ‘Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa sizler yaparsınız Sayın Vekilim’ diyerek partimize teveccüh gösteriyor” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, kent genelinde düzenlenen program ve etkinliklere katıldı.

ÖZKAYA BİRÇOK ETKİNLİĞE KATILDI

Milletvekili Ali Özkaya, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ev sahipliğinde 5’ncisi düzenlenen, Bakanlıkların ilgili birimlerinden birçok üst düzey yöneticinin de iştirak ettiği “Hayatımız Maden Çalıştayı”na katıldı. Çalıştayın açış bölümünde konuşan Özkaya, “Başta mermercilik olmak üzere madencilik sektörü Afyonkarahisar’da çok önemli noktalara gelmiştir. Bizlerde bugün Sayın Başkanımız İbrahim Alimoğlu’nun ev sahipliğinde iş insanlarımız, ihracat birliklerimiz ve kamu yöneticilerimiz ile bir araya gelerek sektörün bugününü ve yarınını görüşme fırsatı yakaladık. Afyonkarahisar için atılabilecek adımları istişare ettik. Toplantımızın ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Özkaya, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve yönetim kurulu üyelerini, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Sanayi esnafını da ziyaret eden Özkaya, gelinini kaybeden AK Parti Fatih Mahallesi Başkanı Orhan Karasoy ile ağabeyini kaybeden Büyükkalecik Belediye Başkanı Abdullah Çelik’e taziye ziyaretlerinde bulundu. Özkaya, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’la birlikte Sülümenli Beldesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

“VATANDAŞ YAPARSA AK PARTİ YAPAR DİYOR”

Ali Özkaya, katıldığı program ve ziyaretlerin ardından şunları kaydetti:

“Hamd olsun ilimizde ve ilçelerimizde doğalgaz çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve diğer çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Sıcak asfalt serme konusunda rekorlar kıran İl Özel İdaremize ve Belediyelerimize buralarda görev yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz terminolojisine AK Belediyecilik kavramını kazandıran partimiz, Afyondaki Belediye Başkanlarımızla birlikte dur durak bilmeden çalışmaktadırlar. İllaki bir takım aksaklıklar veya gecikmeler olabilmektedir. Ancak vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki hemşerilerimiz bu durumların gayet farkında ve ‘Yaparsa AK Parti Yapar, yaparsa sizler yaparsınız Sayın Vekilim’ diyerek partimize teveccüh göstermektedirler. Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, Belediye Başkanlarımızla sürekli olarak sahada olan gayret gösteren bir ekibimiz var. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de Afyonkarahisar’da AK Parti yeni rekorlara imza atacak.”

Vahdet Sitesi Camii’nde Cuma namazı akabinde yine vatandaşlarla bir araya gelen Özkaya, İhsaniye ve Dinar ilçelerinde çalışma ve ziyaretlerine devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM