Afyon’a 107 Sağlık Personeli Kadrosu Açılacak

Afyon’a 107 Sağlık Personeli Kadrosu Açılacak

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan yaptıkları ortak açıklamada, Afyonkarahisar’a 107 sağlık personeli için kadro açıldığını duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, ortak yaptıkları açıklamada, şehre 107 sağlık çalışanının daha geleceğini belirttiler.

“AFYON SAĞLIKTA GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR”

Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Her alanda önemli gelişmeler kat eden Anadolu’nun kilidi Afyonkarahisar, sağlık alanında da gün geçtikçe büyüyor, gelişiyor ve bölgenin parlayan bir yıldızı haline geliyor. Yeni sağlık yatırımları ile birlikte bunlara paralel olarak ihtiyaç olunan sağlık personeli konusunda ihtiyaçları karşılamak üzere bürokrasi ve siyasi alanda yaptığımız çalışmalar neticesinde Afyonkarahisar’a önemli ölçüde sağlık personelini kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz hemşerilerimize hizmet verecek olan personellerimizin yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyoruz.”

“107 SAĞLIKÇININ 36’SI UZMAN, 8’İ PRATİSYEN HEKİM”

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: “2024 yılı Ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurasında Afyonkarahisar’a toplam 107 münhal kadro açılmıştır. Bunların; 36’sı uzman hekim, 8’i pratisyen hekim, 36’sı sağlık memuru, 10’u sağlık teknikeri, 7’si hemşire, 6’si ebe, 1’i diyetisyen, 1’i eczacı, 1’i psikolog ve 1’i veteriner hekimodir. Tercih başvuruları 3 Ocak 2024 tarihi saat 18.00’e kadar alınacak ve 31 Ocak 2024 günü kura çekilecektir. Tüm kadrolarımızın tercih edilmesi ve dolması ümidiyle ilimize hayırlı olsun inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM