Emniyet Ve Jandarma Yeni Yılda Da Görevi Başında

Emniyet Ve Jandarma Yeni Yılda Da Görevi Başında

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, yeni yılın huzurlu ve güvenli karşılanması için emniyet ve jandarma ekiplerinin sahada görevleri başında olduğu bildirildi

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, 2024 yılını huzur ve güvenle karşılayabilmek için gereken tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

YILBAŞINDA 1391 EMNİYET PERSONELİ GÖREV BAŞINDA

Açıklamada; “Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzur ve güvenle yeni yıla girebilmeleri için görev başında.  Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz; Yaya Devriyede 84 personel, Yol Uygulamalarında 54 personel, Motorize Devriyelerde 191 personel, Erenler’de 41 personel, Erenler ve şehir merkezinde 40 Çevik Kuvvet personeli, ayrıca Trafik, Siber Suçlar, KOM, TEM Şube Müdürlüklerimiz de yılbaşı tedbirleri kapsamında görev başında olacak. Toplamda 163 ekip, 913 personel ile ilçelerimizde;114 ekip, 478 personel ile toplamda 277 ekip araçla, 1391 personel görevde olacak.” denildi.

JANDARMA 1090 PERSONELLE 24 SAAT ESASINA GÖRE GÖREV YAPACAK

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yeni yılda görev başında olacağı belirten açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ekipler, il merkezi ve 17 ilçe, 40 belde, 420 köy ve 207 mahalle olmak üzere 13.613 kilometre karelik sorumluluk bölgesinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görevde olacak. Yılbaşı tedbirleri kapsamında 1090 personel ve 186 araç ile 24 saat esasına göre görev yapacak. Ekipler 41 farklı noktada yol kontrol ve arama faaliyetlerine yılbaşı akşamı da devam edecek. Fedakârca görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. 2024 yılının ülkemize, milletimize ve güzel şehrimiz Afyonkarahisar’a barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon emniyet JANDARMA

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM