Bahçeli tebliğ etti, MHP’nin Afyon adayı Sezer Küçükkurt

Bahçeli tebliğ etti, MHP’nin Afyon adayı Sezer Küçükkurt

MHP, Afyonkarahisar’da Sezer Küçükkurt’u Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kesinleşen 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, 7 İlçe Belediye Başkan adayını daha açıkladı.

MHP Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan Adayı Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt oldu. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından Afyonkarahisar’ın 6 ilçesinde de kesinleşen Belediye Başkan adayları açıklandı.

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. etap olarak adaylıkları kesinleşen 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, 7 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın ismi açıklandı.” ifadelerini kullandı.

“AYIRMADAN AYRIŞMADAN TÜRKİYE İÇİN CANLA BAŞLA”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, istişare vurgusu yaparak, “Milli Mücadele’nin şehri Büyük Taarruzun ve Anadolu’nun kilidi Afyonkarahisarımızı bugüne kadar olduğu gibi istişare kültürü ve el birliğiyle daha da ileriye taşımak için hemşehrilerimizin oluruyla hizmet etmeye talibiz. Şahsımı aday gösteren başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve MHP MYK Üyesi Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyefendi olmak üzere partimizin tabandan tavana tüm yetkili kurullarına saygılarımı sunarak teşekkür ediyorum. “Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla başla” Allah mahcup etmesin inşallah.”dedi.

6 İLÇENİN BAŞKAN ADAYI DA AÇIKLANDI

MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan Afyonkarahisar’ın 6 ilçesinin Belediye Başkan Adayları ise şu şekilde:

Bayat Muhammet Ali Dere, Bolvadin Derviş Aynacı, Çay Selim Bayram, Dazkırı Ali Atay, Emirdağ Hüseyin Duran, Kızılören Ali Erol.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
MHP SEZER KÜÇÜKKURT

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM