Türkiye’nin Yüreğine Şehit Ateşi Düştü

Türkiye’nin Yüreğine Şehit Ateşi Düştü

Kuzey Irak’ta terör örgütünün üs bölgesine sızma girişimi sonucunda canı pahasına çatışan 9 kahraman askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz ise yaralandı. 9 askerimizin şehit olmasının ardından başlatılan operasyonda şehitlerimizin intikamı misliyle alındı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 kahraman askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz ise yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.” denildi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI, 57 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından devam eden operasyonlarda 57 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı, son 24 saatte Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 57’ye yükseldiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Kahraman Mehmetçik en zorlu arazide PKK’lı teröristlere hain saldırının bedelini ödetmeye devam ediyor. Son 24 saatte etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57’ye yükseldi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor.” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
PENÇE KİLİT şehit

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM