Emirdağ’da güneş tarlalarına izin

Emirdağ’da güneş tarlalarına izin

İGM’nin üçüncü toplantısındaİl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğüne, analiz çalışmalarında kullanılmak üzere CP-MS cihazı ile yardımcı cihaz, alet ve ekipmanları alımına karar verildi

 

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının üçüncü bileşimi dün sabah Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın idaresinde gerçekleştirildi. Meclis üyeleri bugün sabah dördüncü toplantı için Meclis Toplantı Salonu’nda biraraya gelecek.
14 ARSA AÇIK ARTIRMA
USULÜYLE SATILACAK
İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Sütsatar’ın, emekli olması ve müdürlüğe ait görevlerin dağılımı sebebiyle ilgili ödenekleri aktarma işleminin yapılması için aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Dinar ilçesinde 5 adet, Sandıklı ilçesinde 4 adet, İscehisar ilçesinde 1 adet ve Çay ilçesinde 4 adet olmak üzere toplam 14 adet arsa vasfındaki taşınmazların açık artırma usulüyle satışına karar verildi.
GIDA KONTROL LABORATUVARINA
EKİPMAN ALINACAK
İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün tüm analiz ihtiyaçlarının karşılanması için ICP- MS cihazı ile yardımcı cihaz, alet ve ekipmanları alım işlerinde kullanılmak üzere ödenek aktarılmasını uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne İl Özel İdaresi Sermaye Giderleri ödeneğinden 500 bin TL para aktarılacak. Sultandağı ilçesinin Pazaraltı Mahallesinde bulunan 109 ada 184 parsel numaralı 1.377,00 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, 8 derslikli anaokulu yapılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına 20 yıl süre ile tahsisini uygun gören komisyon raporu meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
EMİRDAĞ’IN İKİ KÖYÜNE HAZIRLANAN İMAR PLANLARI ONAYLANDI
Emirdağ ilçesinin Türkmenakören köyünde, Arkaç mevkiinde 85 parselde kayıtlı Zühre Yapı Ltd Şirketine ait Güneş Enerji Santrali yapılacak. Hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 2 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. Emirdağ ilçesinin Bağlıca köyü, Seki Harmanyeri mevkinide 115 ada 45 ve 51 parseller ile 116 ada 1, 3 ve 4 parsellerde mülkiyeti Şahin Kardeşler LTd’ye ait 60.941.23 metrekarelik taşınmazlar üzerinde Güneş Enerji Santrali yapılacak. Bunun için hazırlanan, 1 paftadan ibaret 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 2 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onaylanmasına karar verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM