Karateciler Türkiye’yi temsil edecek

Karateciler Türkiye’yi temsil edecek

Balıkesir’de yapılan Türkiye Ümit Genç ve U-21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme müsabakalarında Afyonkarahisar’dan 3 sporcu milli takıma seçildi

Türkiye Ümit Genç ve U-21 Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde 55 ilden bin 650 sporcu katıldı. 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara Afyonkarahisar’dan Ümit, Genç ve U-21 kategorilerinde 9 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Gençler Bayan Kata kategorisinde Hayrunnisa Çiğirdik, Türkiye Şampiyonu oldu. Ümitler Bayan Kata müsabakalarında Tuğba Süngü Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. U-21 kategorisinde yarışan Ayşe Yılmaz, yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Milli takım seçmelerinde de birincilikle çıkan sporcular Dünya Şampiyonası’nda boy gösterme hakkı kazandı.
Sporcular 26-30 Ekim tarihleri arasında Konya’nın ev sahipliğinde yapılacak Ümit, Genç ve U-21 Karate Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de sporcuları ve antrenörleri Mehmet Güngel ile Mehmet Koçak’ı tebrik ederek, Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM