Sandıklı’daki kompleks bitime yaklaştı

Sandıklı’daki kompleks bitime yaklaştı

Sandıklı tarihinde yapılan en büyük Spor Kompleksi olan “Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi” halka hizmet etmek ve kapılarını açmak için gün sayıyor

 

Afyonkarahisar’da unutulmaz Valileri arasında kendisine yer bulan Vali Gökmen Çiçek’in adı verilen Spor Kompleksi’ni gezen Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yetkililerden konuyla ilgili bilgiler alarak yapılan çalışmaları inceledi.
Toplamda 6 bin 420 m2’lik bir alana yapılan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi bin kişi seyirci kapasiteli olacak. Kompleksin içinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, futsalın yanında 9 farklı branşa hizmet verecek şekilde planlandı.
Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “İlçemize kazandırmış olduğumuz Spor Kompleksimizi artık bitirdik. Bu şehrin güzel insanlarına, güzel evlatlarına, yaklaşık 50 yıl hizmet edebilecek muhteşem bir eseri çok yakında açıyoruz. Bin kişi seyirci kapasitesine sahip tüm branşları kapsayan, ulusal turnuvaların yapılabileceği bu salon için emeği geçen kıymetli Valimize, Gençli ve Spor Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM