“Biz de ‘Türkçülük ve esasları’ başlıklı konferans izni istiyoruz”

“Biz de ‘Türkçülük ve esasları’ başlıklı konferans izni istiyoruz”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, İl ve Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine okullarda cemaate bağlı vakıf üyelerinin konferans vermesinin nasıl kabullenilebildiğini sordu. Tekdemir, “Zafer Partisi olarak ilgili Milli Eğitim Müdürlüklerimizden biz de bütün ilkokullarda ‘Türkçülük ve esasları’ başlıklı konferans vermek için izin talep ediyoruz” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Afyonkarahisar ve Sandıklı Milli Eğitim Müdürlüklerine 14 Aralık 2022 Çarşamba günü öğleden sonra 5’nci ders saatinde Sandıklı İlçesi Mustafa Kemal Ortaokulunda program daha önce bildirilmeden öğrencilerin dersten çağrılarak konferans salonunda düzenlenen “Özdenetim” adlı konferansın nasıl izletildiğini sordu.
“VAKIF YÖNETİCİSİ HANGİ OKULLARDA KONFERNAS VERECEK?”
Mevlüt Tekdemir, konferansı veren şahısın kendini Hayrat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak öğrencilere tanattığını ifade etti. Tekdemir, “Bilindiği üzere Hayrat Vakfı Nur Cemaati’nin Yazıcılar Grubu’na mensup bir sivil toplum kuruluşudur. Milli Eğitim Müdürlüğü okullarında cemaatlerin tarikatların ekibi nasıl konferans verebilmektedir? Konferansa başlarken, ‘Öz denetim nedir ben de bilmiyordum, bende araştırdım öğrendim, şimdi size anlatacağım.’ dediği iddia edilen bu personele hangi yeterlilikle konferans verdirdiniz ve içerikte ne vardı? Teamülen konferansı veren kişiye çiçek, plaket verilirken tam tersi bu şahsın getirdiği kabak tatlısını öğretmenlere dağıttınız mı? Bu cemaate bağlı vakıf yöneticisi başka hangi okullarda konferans verecektir?” ifadelerini kullandı.
“CEMAAT ÜYELERİNİN OKULLARDA KONFERANS VERMESİ NASIL KABULLENİLİYOR?”
Milli Eğitim Müdürlüğü izni ile başka hangi tarikat ve cemaat üyelerinin konferans verdiğini soran Tekdemir, “Milli Eğitim Müdürlüğü izni ile başka hangi tarikat ve cemaat üyeleri konferans verdirilmiştir? Bütün okullarımızda kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir’in resimleri varken ve hain bir tarikatın darbesinden kurtulmuşken, daha yeni tarikatlardaki çocuklarımıza yönelik birçok cinsel tacizler çığ gibi haber olurken, cemaat ve tarikat üyelerinin, vakıfların çocuklarımıza devlet okullarında konferans verebilmesini nasıl kabulleniyorsunuz?” dedi.
“TÜRKÇÜLÜK ESASLARI BAŞLIKLI İÇİN KONFERANS İZİN İSTİYORUZ”
Tekdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesinin yapmış olduğu araştırmaya göre Türkiye’de toplam 30 tarikat silsilesi ve bunların 400 kolu bulduğunu, 800’ün üzerinde faal medresede ve 2 bin 480’i bir tarikatla bağlı yurtta yüz binlerce çocuğumuzun kaldığını bilirken geleceği tarikat ve cemaatlerin oluşturamayacağını biliyoruz. Bu kapsamda Zafer Partisi olarak ilgili Milli Eğitim Müdürlüklerimizden biz de bütün ilkokullarda ‘Türkçülük ve esasları’ başlıklı konferans vermek için izin talep ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM