“Atatürk konusunda haklısınız ama, CHP’de olmaktan rahatsız değil misiniz?”

“Atatürk konusunda haklısınız ama, CHP’de olmaktan rahatsız değil misiniz?”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı son katıldığı programın sunucu ve yapımcının tercihleri doğrultusunda eleştiren CHP Milletvekili Burcu Köksal’a destek verirken Köksal’ı da CHP’de olması nedeniyle ayrıca eleştirdi. Tekdemir, Ülkü Ocakları eski Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş’in vefatı sonrası tüm ülkücüleri ve Türk Milleyetçilerini olup biteni sorgulamaya davet etti

 

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, geçen hafta gerçekleşen bir saldırı ile Ülkü Ocakları eski Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş’in haince katledildiğini belirtti. Tekdemir, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katıldığı program nedeniyle eleştiren CHP Milletvekili Burcu Köksal’ı desteklediğini belirtirken Köksal’ı da hala CHP’de olmaktan rahatsızlık duymadığı gerekçesiyle eleştirdi.
“ÜLKÜCÜLERİ YAŞANANLARI SORGULAMAYA DAVET EDİYORUZ”
“Türk Milliyetçiliğine karşı yapılan vahim saldırı sonrası üzülerek gördük ki; ne MHP yöneticileri nede bütün Ülkü Ocakları kendi ülkücü dava arkadaşlarına sahip çıkamamış, bir kelime dahi taziye mesajında bulunamamış, bir yöneticiden gelecek icazeti beklemişlerdir.” diyen Tekdemir, “Hatırlatırız ki; Türk Milliyetçiliği hiçbir partinin tekelinde değildir. Zafer Partisi il teşkilatı olarak Afyonkarahisar’daki bütün ülkücü ve hangi partide olursa olsun bütün Türk milliyetçilerini yaşananları sorgulayarak düşünmeye davet diyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“SAYIN VEKİLİN SAYIN VALİ’YE OLAN SÖZLERİNİ DESTEKLİYORUZ”
Öte yandan bugün (dün) Sayın CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın sosyal medya hesabında Sayın Vali’ye olan sitem mesajını da gülümseyerek ve düşünerek okuduk. Maalesef AK Parti’nin sistematik bir şekilde Atatürk’ü anmadığı ve yok saydığı, yerine ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyen tarih bilmezleri andığı bir ortamda Sayın Vekilin Sayın Valiye söylediği, ‘Atatürk sayesinde bulunduğunuz makamı elde ettiniz. Atatürk’ten nefret ettiğini söyleyen Türk olmadığını söyleyip ‘Türklüğe bu asalet nereden geliyor?diye hakaret eden bu kadının programına katılmak size yakışmadı.’ sözlerini destekliyoruz.” dedi.
“SAYIN KÖKSAL CHP’DE OLMAK SİZİ RAHATSIZ ETMİYOR MU?”
MevlütTekdemir şunları kaydetti: “Biz AK Parti’yi de biliyoruz da; Peki Sayın Burcu Köksal: Atatürk’ün Tunceli’sine ısrarla Dersim diyen, Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş’ın eşini sürekli ziyaret eden,
HDP’ye bakanlık vereceğiz diyen, Ahmet Kaya’nın mezarını Fransa’da ziyaret eden, Fransa’da öldürülen PKK’lıları üzüntüyle anan, PKK sempatizanıNuşirevan Elçi’yi danışman olarak atayan, ‘Yerel yönetimlere özerklik yasasını mutlaka çıkartacağız.’ diyerek Türkiye’yi eyaletlere bölmeye söz veren, tüm Atatürkçüleri ve Türk milliyetçilerini tasfiye edip Atatürk’ün CHP’sini Tuncelili delegelerle dolduran, Rum Pontusçu sanatçılara konserler verdiren, Ermeni katliamını anan Canan Kaftancıoğlu’nu ve TSK kimyasal silah kullandı iftirasını atan Sezgin Tanrıkulu’nu hala partide tutan CHP’de olmak sizi rahatsız etmiyor mu?
“AKP DİNLE, CHP ATATÜRKLE KANDIRIYOR”
Tekdemir sözlerini şöyle tamamladı: “AKP dindarım diye 20 yıldır halkı aldatırken, MHP ve İYİ Parti Türk milliyetçisiyim, CHP de Atatürkçüyüm diyerek yıllardır bizi kandırıyor. Afyonkarahisar seçmeni artık sığınmacılardan, ekonomik yoksulluktan, dini ve milli inancı ile kandırılmaktan, uyutulmaktan, hep aynı kürsü siyasetinin güdülmesinden yorulmuştur. Ama Afyon seçmeni çaresiz ve alternatifsiz değildir, buna Zafer Partisi olarak müsaade etmeyeceğiz. Takdir değerli hemşerilerimizindir. Biz inanıyoruz, Zafer Türk Milletinin olacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM