MHP’li Taytak, yılın eni seçildi

MHP’li Taytak, yılın eni seçildi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2021 yılında olduğu gibi, 2022 yılında da yılın en başarılı milletvekili seçildi

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İnternet Medya Platformu tarafından “Görevinde Yılın En İyi Milletvekili” ödülü aldı. Taytak, ayrıca Türkeli Gazetesi tarafından da “Yılın Sorun Çözeni” ve Gazete 3 tarafından “Yılın En Etkin Milletvekili” seçildi.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren gazeteciler Sait Karaduman, Saadettin Ulusoy, Ahmet Uçmak ve Hüseyin’in Güner’in oluşturduğu İnternet Medya Platformu tarafından, “Yılın Başarlı Milletvekili’ ödülü verildi. Taytak’a ödülünü Vali Yardımcısı Mehmet Keklik verdi. İnternet Medya Platformuna teşekkür eden Taytak, “Ben hayatım boyunca bana verilen bir işi hafife almadım. Hiçbir kardeşimizin işini önemsememezlik yapmadım. Çalışma arkadaşlarıma şunu söylemişimdir; Afyonkarahisar ilimizde ya da başka bir ilden gelen ve bize iletin talep vefadır, bu bize iletilmiştir. Bizde bu konuyu iletilmesi gereken yerlere iletmek durumundayız. Neyi başarırsanız başarın, arkanızda mutlaka birileri vardır. İşte yanımda olan, yanımda yürüyen teşkilatlarıma, arkadaşlarıma, bana dualarını eksik etmeyen tüm hemşerilerime, ayrıca bize bugünü yaşatan İnternet Medya Platformu yetkililerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ankara’da, Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM