Taytak, sokak hayvanlarını unutmadı

Taytak, sokak hayvanlarını unutmadı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AFHAYKO Gönüllüsü Şaduman Balta’ya sokak hayvanlarına verilmek üzere mama yardımı yapacağını açıkladı

 

İnternet Medya Platformu’nun düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreninde, sokak hayvanlarına yönelik çalışma ve gayretlerinden dolayı ödüle layık görülen AFHAYKO Gönüllüsü Şaduman Balta’ya yılın en güzel hediyesi MHP Milletvekili Mehmet Taytak’tan geldi.
Kış aylarında yiyecek ve barınma bulmakta oldukça zorlanan sokak hayvanlarının zor günler yaşadığını belirten AFHAYKO Gönüllüsü Şaduman Balta, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın kendilerine sokak hayvanları için göndereceği mamaların en büyük ödül olduğunu belirterek, Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İnternet Medya Platformu tarafından da Görevini en iyi yapanlar listesinin başında kendisine ödül vermişti. Ödül törenine katılan ve AFHAYKO gönüllüsü Şaduman Balta’ya da verilen ödülü gören Taytak, kendisinin de sokak hayvanlarına mama yardımı yaparak başka bir ödül vermesi, hayvan severler tarafından da takdirle karşılandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM