Ertaş: Gönderilecek  depremzedeleri bekliyoruz

Ertaş: Gönderilecek depremzedeleri bekliyoruz

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, deprem bölgesindeki partisinin il başkanlarının göndereceği depremzedeleri beklediklerini açıkladı. Ertaş, “Gönderilecek depremzede kardeşlerimizin süresiz tüm ihtiyaçları ev sahiplerince karşılanacaktır. Gelecek varsa umut vardır” dedi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, deprem bölgesinde enkazdan gelen çığlıklara Gelecek Partisi’nin cevap verdiğini ifade etti.
“AFYON İYİ BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI”
Niyazi Ertaş, Türkiye’nin Kahramanmaraş merkezi iki büyük depremle derinden sarsıldığını 10 şehirde büyük hasara sebep olan depremler sonrasında binaların çöküp çok sayıda insanın can verdiğini belirtti. Ertaş, “Yüz binler soğukta dua ediyor dua bekliyor. On ilimizdeki vatandaşlarımız çaresiz ekipler yetersiz kaldı. Enkaz altındaki vatandaşlarımız neredesiniz diye feryat etti. Felaketin boyutu çok olunca feryatlar tüm Türkiye’yi etkiledi. Bu feryatlara tüm Türkiye gibi Afyon’da sessiz kalmadı. Afyon büyüğü küçüğü ile tüm vatandaşlarla birlikte valilik, belediyeler, iş insanları işçiler memurlar kurum kuruluşlar vakıflar dernekler siyasi partiler hep birlikte yürekleri yakan çığlıklara karşı buradayız diye yardım elini uzattı. Afyon iyi bir organizasyon ile acilen deprem bölgesine ekmek- su- giyecek- içecek- iş makinesi ve gönüllü Afyon ekipleriyle ulaştı. Gelecek Partisi olarak genel merkez dâhil Ankara- İstanbul ve Kayseri de kurulan koordinasyon merkezleriyle yardımlar deprem bölgelerine ulaştırılıyor. Ankara Çubuk ilçesinde bin 500 kişinin barınacağı yer açıldı. Yemek ve ihtiyaçları burada karşılanacak olan yer için Hıdır beyle itibara geçilebilir. İrtibat telefon numarası 0 530 646 29 10’dur. Gelecek Partisi Koordinasyon Merkezimizde 200’ün üzerinde vatandaşımız parti yetkililerinin ve gönüllülerinin evlerine yerleştirildi. Bu hususta ailelerin yanında kalmak isteyen kardeşlerimiz olur ise koordinasyon merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız Abdullah Bey’e müracaatları yeterli olacaktır.” dedi.
“PARTİLİLERİMİZ DEPREMZEDELERE KAPILARINI AÇTI”
“Amasya’da bir otel tüm depremzedelere ayrıldı. Ayrıca Muğla’da Konaklar Pelitli Kaş üstü bölgelerinde oteller Gelecek Partisi Muğla İl Başkanımız nezaretinde depremzedelere açıldı.” diyen Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Van ilimizde 200 kişinin barınacağı konuk evimiz açıldı. 0530 524 49 39 telefon numarasıyla ulaşabilirler. Çanakkale’de Yiğit Akkoyun, Muğla’da İl Başkanımız Selahattin Kaya’nın otelleri depremzedelerimiz için hizmete açıldı. Gelecek ailesi olarak Afyon’da da tüm gücümüzde çalışmalarımız devam ediyor. Afyon’da partili kardeşlerimiz evlerini açtı. Deprem bölgesindeki il başkanlarımızın göndereceği depremzede kardeşlerimizi bekliyoruz. Süresiz tüm ihtiyaçları ev sahiplerince karşılanacaktır. Gelecek varsa umut vardır. Ülke olarak yaşamış olduğumuz acılar son bulur. Yardım iletişim numaraları: Ankara-Çubuk: Hıdır Bey: 0 530 646 29 10. Van Konuk Evi: 0 530 524 49 39. Deprem Koordinasyon İletişim Merkezi : 0 850 219 00 00 dahili 181’dir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM