Dr. Ersan Özgür, Başkan Zeybek’le bir araya geldi

Dr. Ersan Özgür, Başkan Zeybek’le bir araya geldi

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le bir araya geldi.
“ALLAH MİLLETİMİZE BÖYLE BİR FELAKETİ BİR DAHA YAŞATMASIN”
İlk olarak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret eden Dr. Ersan Özgür, Başkan Zeybek’e kendisi kabulü için teşekkür ederek, “Sayın Başkanımın çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Özellikle şehrimizin tanıtımı noktasında yaptığınız birbirinden kıymetli çalışmalar içinde size teşekkür ediyorum. Malumunuz Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi tüm ülkemizi derinden sarstı. Depremin ilk anından itibaren Afyonkarahisar Belediyesi olarak imkanlarınız dahilinde çeşitli alanlarda deprem bölgelerine yönelik yaptığınız destek çalışmaları ile depremzede vatandaşlarımızın yanında oldunuz. Toplumların zor zamanlarda dayanışması çok önemli ve sizlerde yaşanılan bu zor zamanda gerçekten yaraların sarılması adına takdire şayan bir çalışma gösterdiniz. Allah milletimize böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Yardım eden ve katkı sunanlardan Allah razı olsun. Bu vesileyle bir kez daha depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.
“DEPREMİN YARALARINI
SARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Depremin ilk anından itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için canla başla mücadele ediyoruz. Hatay’ın yeniden inşası adına Belediyemiz tüm imkânları ile bölgede hizmet veriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz görevli olduğumuz Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için altyapı çalışmalarına devam ediyor. İlçenin pek çok noktasında su hatları iyileştirme, şebeke onarımları, vidanjör hizmeti, yeni bağlantılar yapılırken ekipmanlarımız ve araçlarımız da hummalı şekilde altyapı ihyasını sürdürüyor. Depremden etkilenen şehirlerimizin tekrar eski günlerine dönmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Dr. Özgür, ziyaret sonun da Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e “İslami Finans” üzerine kaleme aldığı kitabını hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM