AKÜ SBF’li öğrenciler okçulukta dereceler elde etti

AKÜ SBF’li öğrenciler okçulukta dereceler elde etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun (TÜSF) takviminde yer alan ve
bu yıl ilki düzenlenen “Fetih SporFest” yarışlarında Afyonkarahisar’ı temsil
eden Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) öğrencileri erkekler takımı ve bireysel kadınlarda Sümeyye Garipcin Türkiye birinciliğini elde etti

 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun (TÜSF) tarafından İstanbul’da düzenlenen Fetih SporFest yarışlarına Afyonkarahisar’ı temsilen Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) öğrencileri katıldı. AKÜ’lü sporcuların mücadele ettiği yarışlarda Geleneksel Okçuluk alanında Salih Ehliz, İsmet Aydın ve Murat Sefa Yılmaz’dan oluşan erkekler takımı ve bireysel kadınlarda Sümeyye Garipcin Türkiye birinciliğini elde etti.
Ayten Avcı, Sultan Ördek, Zeynep Sude Güldür ve Sümeyye Garipcin’den oluşan kadın takımı ise müsabaka sonucunda ikinci oldu. Bireysel erkeklerde ise Murat Sefa Yılmaz üçüncülük elde etmeyi başardı.
Elde edilen başarılar ile ilgili olarak SBF Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, “Öğrencilerimiz TÜSF ÜNİLİG kapsamında Üniversitemizi farklı branşlarda başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Daha önce elde edilen başarılarımıza yenileri ekleniyor. Ben tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM