“Savaş Suçlusu Netanyahu Cezasını Çekecek”

“Savaş Suçlusu Netanyahu Cezasını Çekecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Savaş suçlusu olan Netanyahu cezasını çekecek” dedi

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada,  Filistin’de insanlık suçu işleyerek soykırım yapan İsrail’i kınadı.

“İNSAN HAKLARI GÜNÜNDE YÜREĞİMİZ YANIYOR”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Gazze’de 3 aydır soykırım yapıldığını belirtti. İsrail’in Filistinli Müslümanlara yönelik uyguladığı insanlık dışı vahşete bir tek Türkiye’nin tepki gösterdiğini belirten Yurdunuseven, “Bugün 10 Aralık İnsan Hakları Günü. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi olarak tüm dünyaya barış, huzur ve selamet diliyorum. Ancak bu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde maalesef yüreğimiz yanıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında İsrail ve destekçilere karşı duran başka bir lider yok maalesef. Her fırsatta insan haklarından dem vurun batı, Filistin’deki tarihin en büyük soykırımına kör, sağır ve dilsiz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi; bizim İsrail’e bir borcumuz yok. Netanyahu ve cellâtlarını durdurmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“FİLİSTİN’DE BİR VAHŞET SÖZ KONUSU”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün İtibariyle 15 bine yakın Filistinli katledildi. Filistin’de bir soykırım, bir vahşet söz konusudur. İsrail bugün itibariyle 15 bine yakın Filistinliyi katletti. Buradan İsrail’i şiddetle kınarken Netanyahu bir savaş suçlusudur diyor ve cezasını çekecektir diyorum. İnşallah en kısa sürede oraya barış ve huzur gelecek. Tüm Filistin’de direniş gösteren kardeşlerimize selam gönderiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM