“MHP’nin Başkan Adayı Olmak Büyük Bir Onur”

“MHP’nin Başkan Adayı Olmak Büyük Bir Onur”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ziyaretlerini sürdürüyor. Ülkü Ocakları Başkanlığı ziyaretinde konuşan Küçükkurt, “MHP bize güven duyarak Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak göreve davet etti. Bu onur bizim için hayatımızda takabileceğimiz en büyük madalyalardan bir tanesidir” dedi

“MHP’nin Başkan Adayı Olmak Büyük Bir Onur”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt,  Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek’i ziyaret ettiler.

TAYTAK: ÜÇ HİLALİ AFYON’DA DALGALANDIRACAĞIZ

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ülkü Ocakları ziyaretinde yaptığı konuşmada, geçen dönem 2019 seçimlerinde Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya gibi iller ‘Zillet İttifakı’nı destekleyen HDP, İYİ Parti v.d siyasi partilerle CHP’nin ortaklaşa kazandıkları yerler olduğunu belirtti. Milletvekili Taytak, “Şimdi bu dönemde onların da önünde olan, zillette bulunan ve vatandaşlarımızın hiç de memnun olmadığı yönetim biçimlerinden dolayı da ve Türkiye’nin geleceğini de düşünerek kazanmak istiyoruz. Oralarda Cumhur İttifak ruhuyla kazanmayı düşünüyoruz ve çalışıyoruz. İlimizde de Milliyetçi Hareket Partisi olarak hepinizin tanıdığı çok kıymetli bir kardeşimiz gazeteci ama mesleği ailesi Afyonkahisar’da köklü bir ailenin insanı çok değerli bir yol arkadaşımız Sezer Küçükkurt Belediye Başkan adayımız arkadaşlar. Afyonkarahisar’da üç hilali dalgalandıracağız inşallah.” dedi.

KÜÇÜKKURT: BU DAVANIN İÇİNDE BULUNMAKTAN ONUR DUYUYORUM

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, gençlik döneminde, lise yıllarında Ülkü Ocaklarından yolu geçen, Ocak’tan feyz almış kişilerden biri olduğunu söyledi. Küçükkurt, “Sayın Milletvekilimiz ve Sayın İl Başkanımız başta olmak üzere teşkilatımız ve MHP bize güven duyarak Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak göreve davet ettiler. Bu onur bizim için hayatımızda takabileceğimiz en büyük madalyalardan bir tanesidir. Bugün Ülkü Camii’nin MHP’nin içerisinde bu görevde bulunmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

DİLER: ALLAH ÜÇ HİLALİ AFYON BELEDİYESİN’DE DALGALANDIRSIN

MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Diler, “Bilindiği üzere Ülkü Ocakları ve MHP merhum Başbuğumuzun bize iki emanetidir. Üniversite içerisinde, orta öğretim içerisinde sürekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Milletvekilimiz kıymetli ağabeyimiz Mehmet Taytak her zaman yanımızdadır. Desteğini söylememize gerek yok. Her zaman biliyorsunuz. Kendisi de Ocak kökenli, Ocak çıkışlı bir vekilimiz, bir ağabeyimizdir. Cenab-ı Allah çıkmış olduğumuz bu yolda muvaffak eylesin inşallah. Afyon’da, Afyon’un Belediyesine üç hilali dalgalandırmak nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
MHP SEZER KÜÇÜKKURT

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM